Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Misty Cove wijnen

13 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 12,25 Normale prijs € 13,95
Speciale prijs € 12,35 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 14,95 Normale prijs € 17,20
Speciale prijs € 20,90 Normale prijs € 24,50
Speciale prijs € 20,90 Normale prijs € 24,50
Speciale prijs € 20,90 Normale prijs € 24,50
Speciale prijs € 17,90 Normale prijs € 20,50
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 11,45

Misty Cove wijnen: ontdek de verrassende smaken uit Nieuw-Zeeland

Misty Cove is een wijnhuis uit Nieuw-Zeeland, dat zich richt op het maken van kwalitatief hoogwaardige wijnen die de kenmerken van de Marlborough-regio weerspiegelen. Het wijnhuis heeft een reputatie opgebouwd voor het maken van bekroonde wijnen die de unieke terroir van de regio benadrukken.

Duurzame Misty Cove Wijnen

Misty Cove maakt gebruik van duurzame wijnbouwmethoden om de impact op het milieu te minimaliseren en de kwaliteit van de druiven te maximaliseren. De wijngaarden worden met de hand bewerkt en er wordt veel aandacht besteed aan het beheersen van de opbrengst om de kwaliteit van de druiven te optimaliseren. De wijnen worden gemaakt met behulp van traditionele methoden, met minimale interventie in de kelder om de natuurlijke smaken en aroma's van de druiven te behouden.

Ontdek de diversiteit van Misty Cove wijnen uit Marlborough

Het assortiment van Misty Cove omvat een verscheidenheid aan wijnen, waaronder Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Gris en Grüner Veltliner. De wijnen van Misty Cove worden vaak geprezen om hun frisse, levendige stijl en de complexe, geconcentreerde smaken die kenmerkend zijn voor de Marlborough-regio.

Misty Cove heeft een sterke focus op duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven genomen om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Het wijnhuis heeft bijvoorbeeld een aantal energiebesparende maatregelen geïmplementeerd, waaronder zonne-energie, regenwaterrecycling en biologische afvalverwerking.

Misty Cove wijnen direct online bestellen

Al met al is Misty Cove een wijnhuis dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en een uitstekende keuze voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar heerlijke wijnen uit Nieuw-Zeeland.