Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Molinari Sambuca 0,70LTR

(0 reviews)

De Molinari Sambuca is gemaakt volgens een traditioneel recept. De Sambuca is gemaakt door olien van steranijs te combineren met graanalcohol, suiker en andere ingredienten. De sambuca heeft een alcoholpercentage van 32,5%.

minus plus
  • Koop 6 voor € 16,60
  • Koop 12 voor € 15,95
  • Koop 18 voor € 15,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Molinari Sambuca 0,70 LTR

De Molinari Sambuca is gemaakt volgens een traditioneel recept. De Sambuca is gemaakt door olien van steranijs te combineren met graanalcohol, suiker en andere ingredienten. De sambuca heeft een alcoholpercentage van 32,5%. Molinari Sambuca biedt een smaakvolle en traditionele ervaring die gewaardeerd wordt in zowel Italië als daarbuiten. Of je nu op zoek bent naar een klassieke likeurervaring of op avontuur wilt gaan met mixdrankjes, Molinari Sambuca biedt een scala aan mogelijkheden om van te genieten. Geniet ervan en laat je betoveren door de zoete, anijsachtige smaak van deze Italiaanse likeur.

Molinari Sambuca puur of in de mix

Molinari Sambuca wordt vaak puur geserveerd en kan worden genoten als aperitief of digestief. Het is gebruikelijk om het in een klein glas te schenken en soms wordt het verwarmd voordat het wordt gedronken. Sambuca wordt ook gebruikt in verschillende cocktails en mixdrankjes. Een populaire en opvallende manier om Sambuca te drinken is de "Flaming Sambuca", waarbij de likeur wordt aangestoken voordat hij wordt gedronken.

Witte Sambuca

Sambuca wordt soms ook "witte sambuca" genoemd, aangezien er ook een variant is die zwart is van kleur en een sterkere zoethoutsmaak heeft. Witte Sambuca is echter de meest gangbare variant en staat bekend om zijn zoete, verfrissende karakter. Sambuca staat ook bekend om zijn kenmerkende bereiding, waarbij een glas wordt gevuld met een shot sambuca en vervolgens wordt aangestoken, waardoor de drank een warme en licht gezoete smaak krijgt. 

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Molinari Sambuca je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten. Of ben je op zoek naar een heerlijke koffie likeur? Probeer dan zeker de Molinari Sambuca Caffe

Meer informatie
Soort Sambuca
Merk Molinari
Land Italië
Artikelnummer 20170571G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op