Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Molinari Sambuca 1LTR

(0 reviews)

De Molinari Sambuca is gemaakt volgens een traditioneel recept. De sambuca is gemaakt door oliën van steranijs te combineren met graanalcohol, suiker en andere ingrediënten. De sambuca heeft een alcoholpercentage van 32,5% en verkrijgbaar in handig literformaat.

  • Koop 6 voor
    € 21,35
  • Koop 12 voor
    € 20,75
  • Koop 18 voor
    € 20,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Molinari Sambuca 1 LTR

Molinari Sambuca is een sambuca die volgens het traditionele recept wordt geproduceerd. Door de oliën van steranijs te mixen met graan alcohol, suiker en andere ingrediënten ontstaat er een bijzondere drank die bekend staat om superieure kwaliteit. Niet verwonderlijk dat Molinari Sambuca de meest verkochte Sambuca is in Italië. De sambuca heeft een alcoholpercentage van 32,5%.

Genoeg genot om te delen met dit literformaat

Met een literfles Molinari Sambuca kun je genieten van een ruime voorraad van deze smaakvolle likeur. Het royale formaat is perfect voor feestjes, speciale gelegenheden of gewoon voor degenen die graag genieten van Molinari Sambuca. Molinari Sambuca behoudt zijn kenmerkende smaakprofiel, dat wordt gedomineerd door de smaak van anijs. De zoete en zachte ondertoon zorgt voor een uitgebalanceerde smaakbeleving.

Molinari Sambuca puur of in de mix

Deze sambuca likeur wordt vaak traditioneel genoten door het te serveren in kleine glaasjes. Het kan puur worden gedronken als aperitief of digestief, en soms wordt het verwarmd voordat het wordt genuttigd. Of ben je op zoek naar een heerlijke koffie likeur? Probeer dan zeker de Molinari Sambuca Caffe

Witte Sambuca

Sambuca wordt soms ook "witte sambuca" genoemd, aangezien er ook een variant is die zwart is van kleur en een sterkere zoethoutsmaak heeft. Witte Sambuca is echter de meest gangbare variant en staat bekend om zijn zoete, verfrissende karakter. Sambuca staat ook bekend om zijn kenmerkende bereiding, waarbij een glas wordt gevuld met een shot sambuca en vervolgens wordt aangestoken, waardoor de drank een warme en licht gezoete smaak krijgt. 

Meer informatie
Soort Sambuca
Merk Molinari
Land Italië
Artikelnummer 20170572G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op