Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Molinari Sambuca Caffe 0,70LTR

(0 reviews)

De Molinari Sambuca Caffe is een heerlijke koffie likeur die gemaakt is van Arabische koffie. De likeur heeft een zoete smaak en zoete aroma door de toegevoegde anijs. De likeur is heerlijke puur te drinken of met ijs! Daarnaast is de likeur ook zeer geschikt voor cocktails. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 16,60
  • Koop 12 voor € 15,95
  • Koop 18 voor € 15,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Molinari Sambuca Caffe 0,70 LTR

De Molinari Sambuca Caffe is een heerlijke koffie likeur die gemaakt is van Arabische koffie. De likeur heeft een zoete smaak en zoete aroma door de toegevoegde anijs. De likeur is heerlijke puur te drinken of met ijs! Molinari Sambuca Caffè nodigt je uit om te genieten van de heerlijke samensmelting van anijs en koffie, waardoor een unieke en verleidelijke smaak ontstaat. Of je nu van de complexiteit van koffie houdt, de zoetheid van anijs waardeert, of gewoon op zoek bent naar een smaakvolle en veelzijdige likeur, Molinari Sambuca Caffè biedt een rijke en boeiende ervaring. Geniet ervan en ontdek de synergie van smaken in deze opmerkelijke Italiaanse likeur.

Anijs en Koffie

Molinari Sambuca Caffè combineert de smaak van anijs, die kenmerkend is voor sambuca, met de rijke smaak van koffie. De combinatie van deze twee smaken resulteert in een harmonieus en verfijnd smaakprofiel. Deze likeur heeft een complex smaakprofiel met de zoetheid van anijs en de diepte van koffie. De koffiesmaak voegt een aardse en warme dimensie toe aan de anders zoete en zachte sambuca.

Molinari Sambuca Caffe puur of in de mix

Molinari Sambuca Caffè kan op verschillende manieren worden genoten. Het kan puur worden gedronken als aperitief of digestief, eventueel met ijs. Het is ook een populaire keuze om te mixen in cocktails en koffiedrankjes. Deze likeur kan worden gebruikt in verschillende cocktails en mixdrankjes, waarbij de koffiesmaak een extra dimensie toevoegt aan de drankjes. Het is een favoriete keuze voor het maken van koffiecocktails. Of ben je op zoek naar de Witte Sambuca? Probeer dan de Molinari Sambuca.

Meer informatie
Soort Sambuca
Merk Molinari
Land Italië
Artikelnummer 20170570G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op