Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Monkey Island Spiced 0,70LTR

(0 reviews)

Monkey Island Spiced is een mooie "Gold Rum". Deze rum wordt in Duitsland geproduceerd en heeft een prachtige goudgele kleur. De intense smaken en heerlijke aroma's vormen samen een goede combinatie. Geniet puur van deze heerlijke rum of drink hem 'on the rocks.'

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Monkey Island Spiced is een prachtige "Gold Rum". Hij is afkomstig uit Duitsland en heeft een elegante goudgele kleur. De intense smaken en aroma's van deze rum zijn te danken aan de toevoeging van diverse kruiden en specerijen. Over het algemeen zijn deze soorten verouderd. Deze rum soorten hebben hun donkere kleur gekregen door het rijpen in houten vaten. Meestal wordt er eikenhout gebruikt voor het rijpproces.

Monkey Island Rum

Monkey Island is een merk van Pabst & Richarz dat gevestigd is in Minden, in het noordwesten van Duitsland. Ze zijn gespecialiseerd in de productie en distributie van hoge kwaliteit gedistilleerde dranken en likeuren tegen een gunstige prijs.

Maak ook kennis met de overige dranken van Monkey Island Rum. 

Meer informatie
Soort Gold rum
Merk Monkey Island
Land Duitsland
Artikelnummer 20170101
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op