Montes Alpha Malbec

Montes Alpha Malbec

Montes Outer Limits Pinot Noir

Montes Outer Limits Pinot Noir

Montes Outer Limits Sauvignon Blanc

Montes Outer Limits Sauvignon Blanc is een prachtige, intense, frisse en levendige wijn met overvloedige aroma's van passievruchten en limoen. De smaak is mondvullend met mineralen, crispy fruit en stevige zuren. De elegante Sauvignon Blanc heeft een mooie balans met een rijke finale en uitstekende lengte. Omdat de wijn zo lekker fris is, smaakt de Montes Outer Limits Sauvignon Blanc het lekkerste door er zo van te genieten.

Normale prijs € 17,95 Speciale prijs € 16,45
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1101620

Montes Outer Limits Sauvignon Blanc

Montes Outer Limits Sauvignon Blanc is een prachtige, intense, frisse en levendige Chileense wijn met overvloedige aroma's van passievruchten en limoen. De smaak is mondvullend met mineralen, crispy fruit en stevige zuren. De elegante Sauvignon Blanc heeft een mooie balans met een rijke finale en uitstekende lengte.

 

Druivensoort Montes Outer Limits Sauvignon Blanc

Deze witte wijn wordt gemaakt van de Sauvignon Blanc druif uit de Aconcagua Valley in Chili.

 

Eten & Drinken

Montes Outer Limits Sauvignon Blanc is een heerlijke wijn om zo van te genieten, maar het is ook heerlijk te drinken bij garnalen, gamba’s, salades, inktvisringen en schapenkaas.

 

Unieke kenmerken Montes Outer Limits Sauvignon Blanc

Montes Outer Limits Sauvignon Blanc is een prachtige, intense, frisse en levendige wijn met overvloedige aroma's van passievruchten en limoen. De smaak is mondvullend met mineralen, crispy fruit en stevige zuren. Voor een optimum aan frisheid en elegantie wordt tijdens het vinificatieproces geen tweede vergisting ofwel malolactische fermentatie toegepast. Montes Outer Limits Sauvignon Blanc rijpt ook niet op hout.

 

Montes wijnen

Opgericht in 1987 door Aurelio Montes, samen met 3 partners is wijnhuis Montes één van de beste en meest toonaangevende Chileense wijnhuizen. Zij beschikken over 5 wijngaarden met een totale oppervlakte van circa 600 hectare. Drie daarvan bevinden zich in de Curico Valley en twee in de Colchagua Valley. Inmiddels zoon Aurelio jr. ingestapt. Samen vormen zij een perfect team van zeer toonaangevende wijnmakers in Chili.

Maak ook kennis met de overige Montes wijnen uit Chili.

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Alcoholpercentage 13,0%
Spijscombinatie Oesters, Salades, Schaal- en schelpdieren, Vis
Drinkmoment(en) Aperitief, Diner, Iets te vieren, Op het terras
Inhoud 75 cl.
Wijnland Chili
Wijnstreek Aconcagua Valley
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Montes Outer Limits Sauvignon Blanc
Uw waardering