Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Montgras Carmenere Reserva

Montgras Carmenere Reserva

Normale prijs € 11,95

Budgetprijs € 9,95

    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 10 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

De Carmenère is zeer verwant aan de Merlot, maar geldt als een typische Chileense druivensoort. De Montgras Carmenere Reserva heeft daarom ook een allerzachtste smaak en is een Ideale begeleider van een stoofpotje en lamskotelet.
Super geregeld, alles tijdig en goed verpakt
binnen gekregen. Onze complimenten en ga zo door...

Nienke Jansen - Enschede

Details

Montgras biedt de hoogste kwaliteit premium wijnen voor een bijzondere prijs. Met ruim 150 hectare wijngaarden in de buurt van Palmilla, in de Colchagua vallei, is Viña MontGras een rijzende ster aan het Chileense wijnfirmament. Sinds de oprichting in 1993, specialiseert dit moderne bedrijf zich in de productie van fijne kwaliteitswijnen. De internationale erkenning voor dit jonge wijnhuis, dat ernaar streeft gehoor te geven aan de groeiende behoeften van de meest veeleisende afnemers, is geheel terecht.

In het hart van Colchagua Valley genieten de wijngaarden een natuurlijke bescherming van het Andesgebergte aan de ene kant en de Pacific aan de andere kant. De gemiddelde temperatuur schommelt tussen de 14 en 32 graden Celsius. Dit is de ideale temperatuur voor het verbouwen van de Montgras Carmenere Reserva. De druiven worden met de hand geplukt, de wijn krijgt na de fermentatie een houtopvoeding. De Carmenère is zeer verwant aan de Merlot, maar geldt als een typische Chileense druivensoort. De Montgras Carmenere Reserva heeft daarom ook een allerzachtste smaak en is een Ideale begeleider van een stoofpotje en lamskotelet.

Aanvullende Informatie

Wijnland Chili
Wijnstreek Colchagua Valley
Jaar 2013
Alcoholpercentage 13,5%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie Rood vlees, Stoofschotels, Zachte kazen
Drinkmoment(en) Diner, Iets te vieren

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning