Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Montgras wijnen - Chili

15 producten
Sorteer op

Montgras wijnen

Montgras biedt de hoogste kwaliteit premium wijnen voor een bijzondere prijs. Met ruim 150 hectare wijngaarden in de buurt van Palmilla, in de Colchagua vallei, is Viña MontGras een rijzende ster aan het Chileense wijnfirmament. Sinds de oprichting in 1993, specialiseert dit moderne bedrijf zich in de productie van fijne kwaliteitswijnen. De internationale erkenning voor dit jonge wijnhuis, dat ernaar streeft gehoor te geven aan de groeiende behoeften van de meest veeleisende afnemers, is geheel terecht.

De ongelagerde serie genaamd Montgras Estate, wordt gerijpt op stalen tanks en geven de wijnen een zachte fruit finesse. De Montgras Estate serie is uitermate geschikt voor elke dag of als borrel wijn. De Montgras Reserva serie staat voor houtlagering, en dat is ook wel te proeven, deze wijnen hebben meer smaak en lengte. Ongeveer 6 tot 11 maanden worden de Montgras Reserva wijnen gelagerd, afhankelijk van de druivensoort. Het houten vat speelt hierin dus een belangrijke rol, daarom is de wijnmaker altijd opzoek naar de beste vaten voor deze serie wijnen.

De absolute toppers van Montgras zijn de Antu Ninquen serie en natuurlijk niet te vergeten de Montgras Quatro, deze blend veranderd elk jaar afhankelijk van het oogstjaar. Montgras Quatro is circa 12 tot 15 maanden hout gelagerd. Montgras Intriga is gemaakt van 100% Cabernet Sauvignon en is 14 maanden hout gelagerd. Een hele dikke volle wijn met veel cassis fruit en hout tinten, een absolute aanrader!

Bestel de wijnen van Montgras nu voordelig en snel bij Budgetwijnen.nl