Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Duc de Foix

4 producten
Sorteer op

Duc de Foix Cava bestellen

Duc de Foix Cava bestellen doet u gemakkelijk en voordelig op budgetwijnen.nl. Bekijk ons uitgebreide assortiment van deze prachtige Spaanse Cava. Het vinificatieproces van Duc de Foix Cava gaat volgens ‘méthode traditionnelle’ en dit betekent dat de tweede vergisting op de fles plaatsvindt waarna de fles ruim twee jaar wordt opgeslagen in de kelders van dit wijnhuis. Bij de Cava’s van Duc de Foix hanteren wij naast scherpe prijzen tevens staffelkortingen. Profiteer mee van het voordeel en bestel uw favoriete Duc de Foix Cava gemakkelijk online. Wij werken samen met een grote landelijke pakketdienst waarbij uw bestelling bij u aan de voordeur wordt afgeleverd.

Paradepaardje Duc de Foix Brut

Het paradepaardje is de Duc de Foix Brut als we spreken over de sprankelende Spaanse Cava uit de Penedès. Deze heerlijke en complexe Cava heeft een lange afdronk en is verder fris en elegant die het beste gekoeld geserveerd kan worden. Wij hanteren bij Duc de Foix Cava Brut staffelkortingen naast de scherpe prijzen die wij al aanbieden. Indien u 12 flessen afneemt vallen de verzendkosten (binnen Nederland) weg en bij afname van 16 flessen loopt uw voordeel nog verder op.

Soorten Duc de Foix Cava

Er zijn diverse soorten Duc de Foix Cava waaronder de Duc de Foix Cava Brut, de Duc de Foix Cava Semi Seco en de Duc de Foix Cava Brut Rosado. Zoals eerder genoemd is Duc de Foix Brut het paradepaardje van de Duc de Foix Cava. Daarentegen is Duc de Foix Cava Semi Seco licht goudkleurig en komt perzik en peer terug in de smaak. Deze wijn is zowel fris als zoet in de mond. De Duc de Foix Cava Brut Rosado is de rosé variant en heeft een intens roze kleur met een stevige geur van rood fruit met een hint van laurier. Dit wordt gemaakt van het druivenras Trepat en deze Cava bevat een lange afdronk. Uiteraard is de Duc de Foix Cava het lekkerst om gekoeld te drinken. Heerlijk om een bubbeltje drinken als er een feestelijke aanleiding voor is, maar tegenwoordig is een goed bubbeltje net als een lekker wijntje een heerlijke aanleiding om de dag mee af te sluiten. Uiteraard kunt u dit zo drinken, maar past het ook naast diverse gerechten of als aperitief. Toch heeft het openen van een knalkurk iets feestelijks en dat geeft toch altijd wel een speciaal gevoel. Of het nu voor de jaarwisseling is, voor een jubileum, voor een verjaardag, een verhuizing, een nieuwe baan, of welke aanleiding er ook maar is.