Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Freixenet

11 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,45
Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 10,95
Normale prijs € 12,50
Speciale prijs € 7,95
Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 10,95
Normale prijs € 12,50
Speciale prijs € 7,95
Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 7,25
Normale prijs € 8,25
Speciale prijs € 6,95
Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 6,95
Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 6,95
Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 6,95
Normale prijs € 7,50

Freixenet Cava bestellen

Freixenet Cava bestellen doet u eenvoudig en voordelig bij

budgetwijnen.nl. Bekijk ons assortiment van deze populaire Spaanse mousserende wijn. Net als Champagne wordt Freixenet Cava volgens de ‘méthode traditionnelle’ gemaakt. Cava is wel iets milder van smaak dan Champagne en dit komt door het warmere klimaat waardoor er minder zuren in Cava zitten dan bijvoorbeeld in Champagne. Freixenet Cava is afkomstig uit het Spaanse Penedès wijngebied, ten noordwesten van Barcelona. Freixenet is een familiebedrijf dat teruggaat naar 1861 toen Francesc Sala Ferrés het bedrijf begon voor het exporteren van wijn naar de Verenigde Staten. De originele wijnmakerij is nog steeds in gebruik en maakt nog in kleine hoeveelheden cava op een originele manier. Sinds de jaren ’80 is Freixenet wereldleider op het gebied van mousserende wijnen. Inmiddels is het de vijfde generatie die de leiding heeft over dit prachtige familiebedrijf.

Kenmerken Freixenet Rose

De kenmerken van Freixenet Rose zijn dat deze bleekroze van kleur is en een fijne mousse bevat met een intens en fijn bouquet met tonen van bloemen, appel en aardbeien. Freixenet is ’s werelds beroemdste cava.

Kenmerken Freixenet Cordon Negro

Eén van de kenmerken van Freixenet Cordon Negro is dat dit de bekendste cava ter wereld is en dan met name vanwege de karakteristieke zwarte Cordon Negro fles. Freixenet Cordon Negro is een droge mousserende wijn die mild van smaak is, droog, met sappige peren, rozijnen en met een droge en ronde afdronk. Freixenet Cordon Negro wordt geheel volgens de ‘méthode traditionnelle’ geproduceerd.

Kenmerken Freixenet Carta Nevada

Kenmerkend voor Freixenet Carta Nevada is dat deze wijn op klassieke wijze is samengesteld. Deze mousserende Cava bevat een uitgebalanceerde zuurgraad met een aangename afdronk. Bestel gemakkelijk en voordelig de Freixenet Carta Nevada online via onze webshop op Budgetwijnen.nl. Vanwege de nauwe banden met onze leveranciers en het op de voet volgen van de landelijke ontwikkelingen en trends zijn wij in staat zeer scherp in te kopen en daar profiteert u als klant van mee. Bij afname van 12 flessen vervallen de verzendkosten (binnen Nederland) en bij afname van 16 flessen profiteert u nog meer. U bestelt uw favoriete Freixenet Cava online en in samenwerking met een grote pakketservice, wordt uw pakket thuis aan de deur geleverd. U hoeft dus het huis niet eens meer uit om de lekkerste cava te kopen, tegen zeer scherpe prijzen. Uiteraard is het wel belangrijk dat u voldoende opslagruimte heeft.