Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Piemonte

10 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 13,95
Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 8,49
Normale prijs € 9,75
Speciale prijs € 6,59
Normale prijs € 7,60
Speciale prijs € 8,45
Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 7,55
Normale prijs € 8,70
Speciale prijs € 5,50
Normale prijs € 6,35
Speciale prijs € 8,65
Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 8,95
Normale prijs € 9,95

Asti Piemonte bestellen

Wilt u Asti Piemonte bestellen? Dan bent u bij www.budgetwijnen.nl aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment van de beste Asti Piemonte wijnen van de hoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. U bestelt uw favoriete Asi Piemonte wijn online en krijgt aan huis geleverd.

Kenmerken Asti Piemonte

Eén van de kenmerken van Asti Piemonte is dat Asti een mousserende witte wijn is, die meestal afkomstig is uit Noord-Italië. Asti wordt gemaakt van de Moscato Bianco of Muskaatdruif. Hierdoor krijgt de wijn een heerlijke complexe, zoete smaak. De naam Asti is afkomstig van de stad Asti en dit ligt in het noord Italiaanse Piemonte gebied. Dit is een wijnbouw gebied waar druiven niet altijd goed groeien, maar in de bossen en valleien tussen de Middellandse Zee en de Alpen is het relatief iets koeler en natter. Dit betekent dat de druiven die hier groeien op kalkrijke heuvels groeien die de volle zon ontvangen en dit is een ideaal klimaat voor het produceren van Asti Piemonte.

Soorten Champagne Piemonte

Indien we spreken van de verschillende soorten Champagne uit Piemonte is het belangrijk om te weten dat deze mousserende Italiaanse wijn geen Champagne genoemd mag worden. Champagne mag namelijk alleen de naam hebben als dit geproduceerd is in de Franse Champagnestreek. Echter hebben wij wel diverse soorten mousserende wijnen uit Piemonte in ons assortiment zoals bijvoorbeeld Toso Vnitoso Brachetto, Toso Festoso Asti, Toso Sprintoso Moscato, Toso Moscato d’Asti, Toso Prosecco Spumante Extra Dry en Toso Prosecco Millesimato van dit merk. Daarnaast hebben wij tevens Martini Prosecco in ons assortiment afkomstig uit Piemonte. Bij deze merken hanteren wij staffelkortingen waarbij u een voordeel heeft bij afname van 12 flessen waarmee tevens de verzendkosten gratis zijn (binnen Nederland) en bij afname van 18 flessen loopt uw voordeel nog verder op. Uiteraard is het van belang dat u thuis voldoende opslagruimte heeft om zo grotere hoeveelheden goed te kunnen bewaren. Uiteraard het liefst liggend, zodat de kurk niet kan uitdrogen en om het verouderingsproces in de fles tegen te gaan is het belangrijk dat de flessen niet in direct zonlicht met zo min mogelijk temperatuurschommelingen opgeslagen worden.