Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Henkell

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,45
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,45

Henkell Trocken: een klassieker onder de Duitse mousserende wijnen

Henkell is één van de grootste en modernste sektfabrikanten van Duitsland. Eén van de gerenommeerdste sektfabrikanten ter wereld. Dat zijn de kenmerken waarmee Henkell tegenwoordig kan worden beschreven. Wij hebben 3 verschillende varianten waaronder de Henkell Rose Sekt, Henkell Brut Sekt en de Henkell Trocken Sekt. 

Henkell Trocken Sekt kopen

Henkell Trocken Sekt kopen doet u gemakkelijk en voordelig bij Budgetwijnen.nl. Afkomstig uit het wijngebied Wiesbaden in Duitsland is Henkell één van de modernste en grootste sekt fabrikanten van het land. Henkell Trocken Sekt bestaat uit een blend van Chardonnay, Garganega en Riesling druiven. Deze bruisende en opwekkende wijn is erg lekker om te drinken als aperitief en is erg lekker bij schaal & schelpdieren of bij visgerechten.

Henkell Brut bestellen

Henkell Brut bestellen doet u voordelig en eenvoudig via onze webshop. Henkell Brut Sekt wordt tevens gemaakt van de Chardonnay, Garganega en Riesling druif. Ook deze mousserende wijn is lekker als aperitief, bij visgerechten of bij schaal & schelpdieren.

Henkell Rose bestellen

Henkell Rose bestellen is eenvoudig en voordelig bij www.budgetwijnen.nl. Ook de Henkell Rose bestaat uit een blend van Chardonnay, Garganega en Riesling druiven. Dit is een elegante en verfrissende sekt met aroma’s van abrikozen. Heerlijk als aperitief en bij visgerechten of schaal & schelpdieren. De mousserende wijnen van Henkell zijn een mooi alternatief voor de duurdere Champagne, als u toch iets wilt vieren en hier niet een heel groot budget voor (over) heeft. Mousserende wijnen zijn de laatste jaren flink toegenomen in populariteit.