Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Muscat de Rivesaltes Blanc

Muscat de Rivesaltes Blanc

Normale prijs € 11,50

Budgetprijs € 10,95

  • Koop 6 voor € 10,45 per fles   
    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 11 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

Frisse, zoete witte wijn met heerlijke aroma’s van citrusvruchten, exotische vruchten, perzik en abrikoos. Zeer complex, zonder log te worden. De wijn blijft aantrekkelijk en heeft een hele fraaie, rijke smaak. Serveer de wijn bij desserts met wit fruit en vanille. Tevens erg lekker bij blauwschimmelkazen. De wijn kan 10 jaar bewaard worden.
Super geregeld, alles tijdig en goed verpakt
binnen gekregen. Onze complimenten en ga zo door...

Nienke Jansen - Enschede

Details

Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëeren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. kwaliteit. Het familiebedrijf “Cazes” is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon. Het bedrijf is volledig biodynamisch gecertificeerd sinds 2003. Cazes produceert al vanaf 1997 biologisch. De grond bestaat uit klei en leisteen.

Druivensoort(en)

50% Muscat d’Alexandrie, 50% Muscat Petit Grain.

Vinificatie

Traditioneel. Vanaf de oogst van 2003 is de wijn biologisch gekwalificeerd.

Proefnotities

Frisse, zoete witte wijn met heerlijke aroma’s van citrusvruchten, exotische vruchten, perzik en abrikoos. Zeer complex, zonder log te worden. De wijn blijft aantrekkelijk en heeft een hele fraaie, rijke smaak.

Eten & Drinken

Serveer de wijn bij desserts met wit fruit en vanille. Tevens erg lekker bij blauwschimmelkazen. De wijn kan 10 jaar bewaard worden.

Bijzonderheden

Domaine Cazes is één van de grootste en meest toonaangevende biodynamische wijnhuizen van Europa. Hun visie is het ecosysteem in vrijheid zijn werk te laten doen met gezondere wijngaarden en zuivere, levendige en smaakvolle wijn tot gevolg. Het proces wordt volledig gecontroleerd door 'Ecocert', de officiële instantie die alleen bij het naleven van zeer strenge regels het 'Eco certificaat' toekent.

Aanvullende Informatie

Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Zuid-Frankrijk
Jaar 2010
Alcoholpercentage 15,0%
Inhoud 37,5 cl.
Spijscombinatie Dessert
Drinkmoment(en) Dessert

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning