Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

MVSA Cava - De champagne van Spanje!

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 10,90 Normale prijs € 12,55
Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 14,90
Speciale prijs € 11,75 Normale prijs € 13,50
Speciale prijs € 13,25 Normale prijs € 15,25
Speciale prijs € 10,90 Normale prijs € 12,55
Speciale prijs € 79,95 Normale prijs € 91,95

MVSA Cava

MVSA Cava Brut levenstijl

MVSA is een ware levensstijl geworden in Spanje. Het staat voor beleving, emotie en vooral GENIETEN! Dat laatste vind je terug in de spannende en bruisende bubbels van MVSA Cava. Iets te vieren? Deze feestelijke Cava mag daarbij niet ontbreken. De Cava Brut wordt geproduceerd in dé Cava regio van Spanje: Penedès. Een topklimaat zorgt voor een frisse en stuivende mousserende wijn. Na een slokje van deze bubbel kan het feest pas echt beginnen, proost!

Ga voor Brut met de MVSA Cava Brut

Een populaire cava in het MVSA aanbod is de MVSA Cava Brut. Opgedragen aan Muzes, die Spanje's grootste kunstenaars inspireerden. De vier blokjes op het etiket staan voor het symbool Musa Cava Brut. Het is een droge bleekgele mousserende wijn waarin dartele belletjes zich rijgen tot een gouden ketting. De smaak is levendig met aroma's van toast en rijp fruit als meloen en banaan. 

Heerlijke MVSA Cava Brut Rose

Bent u gek op Rose? Probeer dan zeker de MVSA Cava Brut Rose. Een mooie heldere roze Rose met fijne, constante bubbels. In de mond een zeer verfrissende en levendige sprankel met een fruitige finale. Geniet ervan bij een lekkere aperitief, saldes of bij borrelhapjes.

MVSA Cava bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste MVSA Cava wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Tevens vind u in onze blog andere heerlijke bruissende bubbels die ook zeker het proberen waard zijn!