Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Neropasso - Oropasso - Rosapasso

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45

Neropasso - Rosapasso - Oropasso

Hoogwaardige wijnen

Neropasso Rosso, Rosapasso Rosato Rosé en Oropasso Bianco zijn de paradepaardjes van het gerenommerde familiebedrijf Biscardo. De wijnen worden op zeer hoogwaardige manier gemaakt, wat resulteert in fantastische wijnen. Neropasso Rosso heeft zelfs de hoogste medaille behaald, Mundus Vini Gold!

Biscardo wijnen

Biscardo heeft een ruime ervaring van 150 jaar opgebouwd in de wijnproductie. Werkzaam vanuit de Soave geven de broers Mauricio en Martino vandaag de dag leiding aan het familiebedrijf. Vanwege zijn expertise wordt Mauricio veelvuldig als consultant door bekende producenten in Italië ingehuurd. Hun wijnen staan bekend om hun gevaarlijke drinkbaarheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Corvina en Rondinella druiven zijn de basis voor de productie van de wijnen uit Verona, zoals Valpolicello, Ripasso en Amarone, die internationaal veel succes hebben. De wijngaarden liggen op de heuvels in kleine stadjes rondom Verona op 150 tot 250 meter boven zeeniveau. De druiven worden handmatig geplukt en in houten kisten geplaatst, normaal gesproken wordt dit ‘s morgens vroeg of ‘s avonds laat gedaan, om extreme hitte te vermijden gedurende de dag. De druiven blijven intact, waardoor de schil geen last heeft van gisting tijdens het transport.

Neropasso - Rosapasso - Oropasso bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste Neropasso, Rosapasso en Oropasso wijnen voor u geselecteerd. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!