Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

No.3 London Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
No.3 London Dry Gin is gedestilleerd van een eigen recept van Berry Bros en Rudd, Londens oudste wijn- en spiritushandelaar. De naam 03 verwijst naar het adres in St James’s Street, Londen.
  • Koop 6 voor
    € 32,65
  • Koop 12 voor
    € 32,05
  • Koop 18 voor
    € 31,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

No.3 London Dry Gin

No.3 London Dry Gin is gedestilleerd van een eigen recept van Berry Bros en Rudd, Londens oudste wijn- en spiritushandelaar. De naam 03 verwijst naar het adres in St James’s Street, Londen. De nieuwe stijl werd gecreëerd om de wat zoetere gin te onderscheiden. De gin is verfrissend met volledig gearomatiseerde kwaliteiten. De Londen Dry blijft de meest populaire stijl op het gebied van gin, en wordt vanzelfsprekend in Londen gedistilleerd.

Een eerbetoon aan de Londense gintraditie

No.3 London Dry Gin volgt een traditioneel recept voor London Dry Gin, dat teruggaat tot de 18e eeuw. Het is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde botanicals, waaronder jeneverbes, sinaasappelschil, en angelicawortel. No.3 London Dry Gin heeft een uitgebalanceerde smaak met heldere jeneverbes- en citrustonen, gevolgd door kruidige en bloemige ondertonen. De smaak is klassiek en verfijnd. De iconische vierkante fles van No.3 heeft een vintage uitstraling en symboliseert de traditionele aard van de gin. Het bevat ook een sleutel op het etiket, wat verwijst naar het historische adres van de oudste wijn- en gedistilleerdewinkel in Londen.

No. 3 Gin puur of in de mix

No.3 London Dry Gin kan puur worden genoten met ijs, in klassieke gin-cocktails zoals de "Gin and Tonic," of als ingrediënt in een breed scala aan creatieve mixdrankjes. Of je nu kiest voor een klassieke G&T of een eigentijdse gincocktail, deze gin is een eerbetoon aan de smaak en de erfenis van Londen. Geniet ervan en ontdek de verfijnde en karaktervolle smaken van No.3 London Dry Gin.

Dry Gin

Dry gin, ook bekend als London Dry gin, is een van de meest populaire en herkenbare stijlen van gin. Het staat bekend om zijn evenwichtige en schone smaakprofiel, waarbij de nadruk ligt op de aanwezigheid van jeneverbes en een minimale hoeveelheid toegevoegde suikers of andere smaakstoffen. Dry gin heeft een rijke geschiedenis en is een belangrijk onderdeel van de cocktailcultuur. Het wordt vaak geassocieerd met de Britse traditie en de Gouden Eeuw van Cocktails.

No. 3 Gin

De naam "No.3" verwijst naar het historische adres van Berry Bros. & Rudd in Londen, dat sinds 1698 actief is en een van de oudste wijn- en gedistilleerdewinkels ter wereld is. De wijk St. James Street in Londen waar Berry Bros en Rudd al meer dan 310 jaar zijn gevestigd, heeft een fascinerende geschiedenis. In de vroege jaren was het gebied grotendeels weide en bos. Er was slechts een kleine nederzetting buiten de stadsmuren, met een kloosterziekenhuis voor lepra slachtoffers genaamd St James. 

Maak ook kennis met de overige dranken van No. 3 Gin

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk NO.3
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170192G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op