Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Nonino Grappa Vendemmia 1LTR

(0 reviews)

De Nonino Grappa Vendemmia is een heerlijke Italiaanse Grappa. Deze Grappa wordt gemaakt met een enkel druivenras die afzonderlijk gedestilleerd zijn. De Grappa is gemaakt van de zachte, verse afvallen van druiven. Zoals de Pinot, Friulano en Malavasia Monovitigno druif. De Grappa is zacht en licht aromatisch op de neus. De grappa heeft een bloemige geur van gebak.

minus plus
  • Koop 6 voor € 38,25
  • Koop 12 voor € 37,65
  • Koop 18 voor € 37,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Nonino Grappa Vendemmia 1 LTR

De Nonino Grappa Vendemmia is een heerlijke Italiaanse Grappa. Deze Grappa wordt gemaakt met een enkel druivenras die afzonderlijk gedestilleerd zijn. De Grappa is gemaakt van de zachte, verse afvallen van druiven. Zoals de Pinot, Friulano en Malavasia Monovitigno druif. De Grappa is zacht en licht aromatisch op de neus. De grappa heeft een bloemige geur van gebak. Het alcoholpercentage bedraagt 40%. 

Tijdloos Italiaans Meesterwerk

Nonino Grappa Vendemmia wordt vervaardigd uit een zorgvuldig geselecteerde oogst van hoogwaardige druiven. De keuze van de druivensoorten draagt bij aan de complexiteit en diepgang van deze premium grappa. De distillatie van Nonino Grappa Vendemmia wordt met uiterste zorg uitgevoerd, waarbij het delicate karakter van de druiven wordt behouden. Deze nauwgezette benadering resulteert in een grappa van uitzonderlijke zuiverheid en smaakprecisie. Ervaar de complexiteit en diepgang bij elke slok. Nonino Grappa Vendemmia onthult een rijk palet aan smaken, variërend van fruitige tonen tot florale nuances en een subtiele hint van kruidigheid. Een meesterwerk van smaakbalans.

Smaakvolle kenmerken Grappa

Grappa is een Italiaanse gedistilleerde alcoholische drank, die oorspronkelijk vervaardigd werd uit distillatie van de restanten van de druiven na de wijnbereiding, dat wil zeggen de vellen en de zaden. Oorspronkelijk was het een manier om de overtollige trosdruiven niet te hoeven weggooien aan het einde van het seizoen. Tegenwoordig zijn er echter veel stokerijen die alleen Grappa maken en waarbij de kwaliteit van Grappa voorop staat. Om de drank zachter en zoeter te maken worden soms fruitsiropen, kruiden of zelfs truffel aan grappa toegevoegd.

Meer informatie
Soort Grappa
Merk Nonino
Land Italië
Artikelnummer 20170582F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op