Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Orin Swift

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Orin Swift

Orin Swifts wijnhuis

Orin Swift is een wijnhuis in Californië, opgericht in 1998 door David Swift Phinney. Het wijnhuis is vernoemd naar zijn vader, Orin, en zijn moeder, Swift. Orin Swift staat bekend om zijn gedurfde, expressieve wijnen, gemaakt van druiven uit verschillende wijngaarden in Californië, evenals andere wijnproducerende regio's over de hele wereld.

Proef, geniet en ontdek de volle smaken van Orin Swift's wijnen

Het wijnhuis heeft een breed scala aan wijnen, waaronder rode blends, Cabernet Sauvignon, Zinfandel, Grenache en Chardonnay. Orin Swift Mercury Head Cabernet Sauvignon is een van hun meest populaire wijnen en wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn kwaliteit en smaak. De wijn opent met rijke intense aroma’s van cassis, blauwe bes en zwarte kers, aangevuld met tonen van lavendel, chapparal en sandelhout. Het karakter is erg uitgesproken en krachtig met smaken als rijpe bramen, bessen, donkere toffee en espressobonen. 

Orin Swifts unieke wijnetiketten

Orin Swift is ook bekend om zijn unieke etiketten en verpakkingen, die vaak artistieke afbeeldingen en verhalen bevatten. Het wijnhuis heeft een cult-aanhang en de wijnen worden wereldwijd verkocht. Bestel een van de wijnen en proef het zelf!