Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pallini Limoncello 3LTR

(0 reviews)
De Pallini Limoncello een heerlijk verfrissende citroenlikeur gemaakt van I.G.P. Sfusato citroenen, die groeien in de buurt van Napels aan de Amalfikust. De kleur van deze likeur is gelijk aan de kleur van versgeperst citroensap, niet helemaal helder en zacht geelgroen van kleur. Met de smaak en geur van pure citroenen, de afdronk is fris en zoet.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pallini Limoncello 3LTR

Pallini Limoncello in het royale formaat van 3 liter is een overvloedige en genereuze voorraad van de zonovergoten smaak van Italië. De Pallini Limoncello een heerlijk verfrissende citroenlikeur gemaakt van I.G.P. Sfusato citroenen, die groeien in de buurt van Napels aan de Amalfikust. De kleur van deze likeur is gelijk aan de kleur van versgeperst citroensap, niet helemaal helder en zacht geelgroen van kleur. Met de smaak en geur van pure citroenen, de afdronk is fris en zoet. 

Royaal formaat Pallini Limoncello

Met een fles van 3 liter Pallini Limoncello heb je een ruime voorraad om van te genieten en te delen. Het is perfect voor bijzondere gelegenheden en feestelijke momenten. Pallini Limoncello wordt gemaakt van de schillen van zorgvuldig geselecteerde citroenen, die de likeur zijn kenmerkende frisheid en helderheid geven. Deze Limoncello biedt een verfrissende en levendige smaakervaring met een harmonieus samenspel van zoet en zuur. Het is een uitnodiging voor de zintuigen.

Indrukwekkend en royaal geschenk

Dit royale formaat is niet alleen een traktatie voor jezelf, maar ook een indrukwekkend geschenk voor liefhebbers van Italiaanse smaken en voor diegenen die de zon van de Middellandse Zee willen ervaren. Met Pallini Limoncello in het formaat van 3 liter haal je de zon van de Italiaanse kusten in overvloed in huis. Het nodigt je uit om te toosten op vreugdevolle momenten, zomerse festiviteiten en de heerlijke smaak van Italië. Op zoek naar een kleiner formaat? Bestel dan de Pallini Limoncello 0,70LTR.

Pallini Limoncello cocktails maken

Pallini Limoncello kan goed worden gebruikt in cocktails zoals de Pallini Limoncello Sparkling Cocktail. Deze cocktail is eenvoudig zelf te maken met de volgende ingrediënten: 22.5 ml Pallini Limoncello, 22,5 ml Gin, 22,5 ml Italiaans aperitief, prosecco en een scheutje sodawater. Giet de ingrediënten in een wijnglas gevuld met en half bolletje ijs, roer en serveer! Voor de garnering van deze cocktail kan het wiel van rode paprika en een vers basilicumblaadje in de drank worden gebruikt.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Pallini
Land Italië
Artikelnummer 20170587F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op