Pampero Aniversario 0,70LTR

Pampero Aniversario is een amberkleurige "Dark Rum". Deze rum heeft zo'n 4 á 6 jaar lang gerijpt in whisky en bourbon vaten. Deze rum wordt omringd door levendige aroma's van rozemarijn en honing. Heerlijk bij verschillende tapas!
Normale prijs € 29,95 Speciale prijs € 24,90
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170110

Pampero Aniversario is een amberkleurige "Dark Rum". Deze rum heeft zo'n 4 á 6 jaar lang gerijpt in whisky en bourbon vaten. Deze rum wordt omringd door levendige aroma's van rozemarijn en honing. De smaak heeft een rond karakter met hints van rook, leer, vanille en karamel en drinkt lekker zacht weg.

Pampero Rum

Las Industrias Pampero werd in 1938 in Caracas opgericht door Alejandro Hernandez en Luis Manuel Toro. Alejandro Hernandez was er als eerste in geslaagd de technieken van de ambachtelijke traditie te koppelen aan de moderne technologie. Door de hoge luchtvochtigheid en de hoge temperaturen, krijgt de rum een intens rijpingsproces. Het logo van Pampero vertegenwoordigt een ‘llanero’, de traditionele veehouder uit Venezuela, die kenmerkend is voor de pioniersmentaliteit en de onafhankelijkheid van Pampero rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pampero Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Pampero
Land Venezuela
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Pampero Aniversario 0,70LTR
Uw waardering