Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pampero Aniversario 0,70LTR

(0 reviews)
Pampero Aniversario is een amberkleurige "Dark Rum". Deze rum heeft zo'n 4 á 6 jaar lang gerijpt in whisky en bourbon vaten. Deze rum wordt omringd door levendige aroma's van rozemarijn en honing.
minus plus
  • Koop 6 voor € 24,85
  • Koop 12 voor € 24,25
  • Koop 18 voor € 23,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pampero Aniversario 0,70LTR

Pampero Aniversario is een amberkleurige "Dark Rum". Deze rum heeft zo'n 4 á 6 jaar lang gerijpt in whisky en bourbon vaten. Deze rum uit Venuzuela wordt omringd door levendige aroma's van rozemarijn en honing. De smaak heeft een rond karakter met hints van rook, leer, vanille en karamel en drinkt lekker zacht weg.

Gevierde Rijping

Pampero Aniversario ondergaat een uitgebreid rijpingsproces dat plaatsvindt in witte eiken vaten. Deze zorgvuldige rijping draagt bij aan de verfijnde en complexe smaken. De aroma's van Pampero Aniversario zijn diepgaand en verleidelijk. Ontdek tonen van vanille, karamel, gedroogd fruit en een vleugje kruiden die samen een weelderig boeket creëren. De smaak van Pampero Aniversario is vol en complex, met lagen van zoete vanille, rijke karamel, noten en een subtiele hint van chocolade. Elke slok is een genot voor de smaakpapillen.

Pampero Aniversario geschikt voor nippen

Pampero Aniversario is een rum die uitnodigt tot langzaam nippen, waarbij je de nuances van de smaak volledig kunt waarderen. Drink het puur om de volledige weelde te ervaren. De fles van Pampero Aniversario straalt elegantie uit met zijn stijlvolle ontwerp en verfijnde etiket. Het is niet alleen een drank, maar ook een statement van verfijning.

Dark rum

De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Pampero Rum

Las Industrias Pampero werd in 1938 in Caracas opgericht door Alejandro Hernandez en Luis Manuel Toro. Alejandro Hernandez was er als eerste in geslaagd de technieken van de ambachtelijke traditie te koppelen aan de moderne technologie. Door de hoge luchtvochtigheid en de hoge temperaturen, krijgt de rum een intens rijpingsproces. Het logo van Pampero vertegenwoordigt een ‘llanero’, de traditionele veehouder uit Venezuela, die kenmerkend is voor de pioniersmentaliteit en de onafhankelijkheid van Pampero rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pampero Rum.

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Pampero
Land Venezuela
Artikelnummer 20170110G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op