Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pampero Blanco 0,70LTR

(0 reviews)
Pampero Blanco is een witte rum en is afkomstig uit Venezuela. De rum heeft een zachte en karaktervolle smaak en is met een alcoholpercentage van 37% een aanwezige, zachte rum. Deze rum is geproduceerd uit een blend van diverse, twee jaar lang gerijpte rum soorten.
minus plus
  • Koop 6 voor € 16,25
  • Koop 12 voor € 15,65
  • Koop 18 voor € 15,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pampero Blanco 0,70LTR

Pampero Blanco is een witte rum en is afkomstig uit Venezuela. De rum heeft een zachte en karaktervolle smaak en is met een alcoholpercentage van 37% een aanwezige, zachte rum.Deze rum is geproduceerd uit een blend van diverse, twee jaar lang gerijpte rum soorten. 

Zachte en Evenwichtige Smaak

De smaak van Pampero Blanco is zacht en evenwichtig. Ontdek tonen van lichte vanille, tropisch fruit en een hint van kruiden. De harmonieuze samenstelling maakt het een veelzijdige keuze. Pampero Blanco is niet alleen een drank; het is een viering van eenvoud en kwaliteit. Voeg deze rum toe aan je verzameling voor momenten van frisheid en verfijning.

Perfect voor Cocktails

Vanwege zijn heldere karakter en veelzijdige smaakprofiel is Pampero Blanco perfect geschikt voor het maken van verfrissende cocktails. Voeg het toe aan je favoriete mixdrankjes en geniet van de verfijnde smaak. De fles van Pampero Blanco straalt eenvoudige elegantie uit. Met een eigentijds ontwerp en het kenmerkende etiket van Pampero nodigt het uit tot ontdekking.

Smaakvolle kenmerken van white rum

In een kristalhelder glas fonkelt de vloeistof als een stralend juweel, de belichaming van eenvoud en puurheid. Dit is witte rum, een spirit die zijn kenmerken met trots draagt, net zoals de zonovergoten streken waar het wordt geboren. Het eerste kenmerk van witte rum is zijn helderheid. Als een spiegel van zuiverheid heeft het geen kleur, geen tint om te verbergen. Het straalt als de ongerepte stranden van de tropen, klaar om te worden ontdekt en genoten. 

Pampero Rum

Las Industrias Pampero werd in 1938 in Caracas opgericht door Alejandro Hernandez en Luis Manuel Toro. Alejandro Hernandez was er als eerste in geslaagd de technieken van de ambachtelijke traditie te koppelen aan de moderne technologie. Door de hoge luchtvochtigheid en de hoge temperaturen, krijgt de rum een intens rijpingsproces. Het logo van Pampero vertegenwoordigt een ‘llanero’, de traditionele veehouder uit Venezuela, die kenmerkend is voor de pioniersmentaliteit en de onafhankelijkheid van Pampero rum.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pampero Rum.

Meer informatie
Soort White rum
Merk Pampero
Land Venezuela
Artikelnummer 20170111G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op