Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Parade Vieux 1LTR

(0 reviews)
Parade Vieux is een uitstekende basis voor heerlijke longdrinks en het is de ideale mixer.
  • Koop 6 voor
    € 15,35
  • Koop 12 voor
    € 14,75
  • Koop 18 voor
    € 14,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Parade Vieux 1LTR

Parade Vieux in het royale formaat van 1 liter is een eerbetoon aan de rijke Franse traditie van cognac en brandewijn. Deze fles nodigt je uit om te genieten van de verfijnde smaak van Franse brandewijn in een groter formaat, waardoor je meer dan genoeg hebt om te delen met vrienden en familie.

De Franse klassieker in groot formaat

Parade Vieux weerspiegelt de authentieke Franse knowhow in de productie van brandewijn, een ambachtelijke kunst die diep geworteld is in de Franse cultuur. Deze brandewijn heeft een complex smaakprofiel met tonen van gedroogd fruit, vanille en eiken, waardoor het een uitnodigende en verfijnde keuze is. Parade Vieux biedt een zijdeachtige en zachte afdronk, wat kenmerkend is voor kwaliteitsbrandewijn. Deze vieux kan op verschillende manieren worden genoten, of het nu puur is, met ijs, in klassieke brandewijncocktails of als onderdeel van culinaire creaties.

Een dans van kruiden en specerijen: het recept voor Vieux

Het productieproces van vieux begint met de selectie van hoogwaardige alcohol, meestal afkomstig van granen, die dient als de basis voor deze aromatische drank. Wat vieux onderscheidt van andere gedistilleerde dranken is de toevoeging van een complexe mix van kruiden en specerijen. Deze botanische ingrediënten, die vaak geheimgehouden recepten zijn, omvatten elementen zoals kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, anijs en vanille, om er maar een paar te noemen.

Bols 

Al in 1575 opende de familie Bols een kleine distilleerderij in het hartje van Amsterdam. Ondersteund door meer dan 4 eeuwen distilleerervaring, creëert de Lucas Bols Master Distiller vandaag nog steeds een range van heerlijke likeuren die puur, in eenvoudige mixen of in spannende cocktails gedronken kunnen worden. De 38 Bols likeuren zijn wereldwijd in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Door de intensieve samenwerking met professionele bartenders vanuit de hele wereld creeren we nieuwe smaken en geven we een nieuwe twist aan eeuwenoude recepten, ervoor zorgende dat onze smaken perfect in lijn zijn met de cocktail trends van vandaag.

Meer informatie
Soort Vieux
Merk Parade
Land Nederland
Artikelnummer 20170922G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op