Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pareto's Estate

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 13,50
Normale prijs € 15,55
Speciale prijs € 13,50
Normale prijs € 15,55
Speciale prijs € 13,50
Normale prijs € 15,55
Speciale prijs € 13,50
Normale prijs € 15,55

 

Pareto's Estate

Een prachtig Wijnhuis met een unieke Theorie: Pareto's Estate

Pareto's Estate is niet zomaar een wijnhuis, het is een passieproject dat voortkomt uit de theorie van een van de meest invloedrijke economen aller tijden, Vilfredo Pareto. De Zweedse ondernemer Christian Winge was gefascineerd door Pareto's 80/20 regel, die stelt dat 80% van de gevolgen voortkomt uit 20% van de oorzaken, en besloot deze theorie toe te passen op de wijnbouw.

Winge wist dat om de beste wijnen te produceren, je precies moest weten wat elke druivensoort nodig heeft en hoe elke individuele wijnstok verzorgd moet worden. Daarom verdeelde hij de wijngaard in verschillende blokken, elk gewijd aan een specifieke druivensoort, en paste hij precisielandbouwtechnieken toe om elke wijnstok optimaal te verzorgen.

Het resultaat is verbluffend. De wijnen van Pareto's Estate zijn zowel traditioneel als modern en vertegenwoordigen het beste van beide werelden. Het wijnhuis is gelegen in het prachtige Franschhoek Valley in Zuid-Afrika, waar de omstandigheden voor de wijnbouw perfect zijn. De bodem is rijk aan mineralen en de wijngaarden liggen op een hoogte van 300 meter boven zeeniveau, wat zorgt voor een koele bries en perfecte omstandigheden voor de rijping van de druiven. Het resultaat is een uitstekende collectie wijnen, waaronder de Pareto's Estate Shiraz, Cabernet Sauvignon en Chardonnay.

Maar het draait niet alleen om de omstandigheden; het team van Pareto's Estate is toegewijd aan het maken van de beste wijnen met behulp van moderne technologieën en traditionele methoden. Elk glas Pareto's Estate wijn is een meesterwerk van vakmanschap, met een complexiteit en diepte van smaak die alleen te vinden is in de beste wijnen ter wereld.

Een superieure wijn uit een heerlijke collectie: de Chardonnay 

De Chardonnay druiven voor deze wijn worden met de hand geplukt en geselecteerd op rijpheid en kwaliteit. De wijnstokken zijn geplant op een hoogte van 300 meter boven zeeniveau in de Franschhoek Valley in Zuid-Afrika, waar de bodem rijk is aan mineralen en het klimaat koel is. Hierdoor rijpen de druiven langzaam en ontwikkelen ze een intense smaak en aroma's.

De Pareto's Estate Chardonnay heeft een alcoholpercentage van 13,5%, wat een mooie balans geeft tussen de smaken en de zuurgraad van de wijn.

De smaak van de Pareto's Estate Chardonnay wordt gekenmerkt door de invloeden van het klimaat en de bodem van de wijngaard. De wijn heeft een volle, rijke smaak van rijpe appel en citrusvruchten met subtiele hints van vanille en geroosterd eikenhout, wat de wijn een complex karakter geeft. Door de rijping van de wijn op Franse eikenhouten vaten heeft de Pareto's Estate Chardonnay ook een romige textuur met een lange afdronk.

Pareto’s Estate Bestellen Bij Budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl kunt u genieten van een ruime selectie van heerlijke Pareto’s Estate wijnen. Onze aanbieding van gratis verzending binnen Nederland bij aankoop van minimaal 12 flessen, maakt het nog makkelijker om uw favoriete wijn te bestellen. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling, zodat u thuis kunt genieten van de heerlijkste wijnen. Ontdek en bestel nu de meest smaakvolle en betaalbare wijnen op onze website.