Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Salentein Paso Wijnen

De wijngaarden voor de wijnen van Paso en Portillo liggen in Valle de Uco, nabij Tunuyan, in een rotsachtige omgeving op 1100 meter hoogte, aan de voet van het imposante Andesgebergte in de Argentijnse wijnprovincie Mendoza. De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken is meer dan 30 jaar. Alle druiven worden er met de hand geplukt en op gezonde kwaliteit geselecteerd. Door de bijzondere klimatologische eigenschappen met zonnige dagen en koele nachten, 14 graden gemiddeld en een rotsachtige bodem waar het gesteente zorgt voor een perfecte waterdrainage, is het een van de meest geschikte regio's in Zuid-Amerika om kwaliteitswijnen te maken.

De wijnen van Paso en Portillo worden, onder regie van Bodegas Salentein, gemaakt in hun nieuwe en uiterst moderne winery. Tijdens de vinificatie wordt een combinatie van moderne en traditionele technieken toegepast, waarna de rijping geschiedt op roestvrij stalen tanks. Mede door de hoge ligging en ouderdom van de wijnstokken resulteert dit in wijnen met een opmerkelijke frisheid en intensiteit. Vanwege hun goede prijs-kwaliteitverhouding zijn de Paso en Portillo wijnen daardoor uiterst populair.

Paso en Portillo wijnen bestelt u makkelijk, snel en voordelig bij Budgetwijnen.nl

Er zijn geen producten die aan uw selectie voldoen.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning