Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Passoa Fiesta Likeur 0,50LTR

(0 reviews)

De Passoa Fiesta likeur is een heerlijke tropische likeur die gemaakt is van passievruchten. De likeur heeft een fruitige smaak. De Passoa is ideaal in de mix met heerlijke vruchtensappen. Daarnaast is de Passoa ook prima te drinken als longdrink.

minus plus
  • Koop 6 voor € 11,45
  • Koop 12 voor € 11,15
  • Koop 18 voor € 10,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Passoa Fiesta likeur 0,70LTR

De Passoa Fiesta likeur is een heerlijke tropische likeur die gemaakt is van passievruchten. De likeur heeft een fruitige smaak. De Passoa is ideaal in de mix met heerlijke vruchtensappen. Daarnaast is de Passoa ook prima te drinken als longdrink. De Franse likeur heeft een alcoholpercentage van 14,9%. 

Ontdek de Vurige Passie van Passoa Fiesta Likeur

Passoa Fiesta Likeur, een levendige en exotische drank, belichaamt de energie van een feestelijke sfeer. Laat je zintuigen ontwaken met de passievolle aroma's van Passoa Fiesta Likeur. Verleidelijke tonen van exotisch fruit, met name passievrucht, zorgen voor een verfrissende geur. Ervaar een smaakexplosie van tropische vruchten en de karakteristieke zoetheid van passievrucht. Passoa Fiesta Likeur prikkelt je smaakpapillen met een levendige en uitbundige mix van smaken.

Passoa Fiesta likeur in de mix

De veelzijdigheid van Passoa Fiesta Likeur komt tot uiting in verschillende cocktails. Voeg het toe aan je favoriete mixdrankjes voor een explosie van smaak en een feestelijke twist. Met Passoa Fiesta Likeur breng je een feestelijke sfeer naar elke gelegenheid. Of je nu een feestje organiseert of gewoon wilt genieten van een speciaal moment, deze likeur voegt vreugde toe.

Passoa

Passoã werd in 1986 opgericht in Frankrijk en werd al snel een populair merk in de wereld van fruitlikeuren. De naam "Passoã" is afgeleid van het Portugese woord "paixão," wat passie betekent. Dit weerspiegelt de passie en opwinding die het merk wil overbrengen. De fles van Passoã heeft een opvallend ontwerp met een dieprode kleur en exotische afbeeldingen, wat de vreugde en het avontuur van de likeur weerspiegelt. Passoã heeft wereldwijd een grote schare fans en wordt vaak geassocieerd met zomerse feesten en exotische vakantiebestemmingen. Ontdek ook de overige dranken van Passoa.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Passoa
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170589F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op