Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Passoa Likeur 1LTR

(0 reviews)
De Passoa likeur is een exotische likeur die geproduceerd met passievruchten. Het is een exotische likeur die een unieke en pittige smaak heeft van passievruchten. Verkrijgbaar in royaal literformaat.
minus plus
  • Koop 6 voor € 18,20
  • Koop 12 voor € 17,60
  • Koop 18 voor € 17,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Passoa Likeur 1LTR

Passoã in het royale literformaat is een viering van overvloed en exotische smaken. Deze grotere fles nodigt je uit om volop te genieten van de passievolle smaak van passievrucht, tropische vruchten en citrus. Deze passievruchten likeur heeft een rode kleur, in een zwarte fles en heeft een alcoholpercentage van 17%. 

De passievolle overvloed van tropen en fruit

Passoã Literformaat brengt de exotische smaken van tropische vruchten tot leven, waaronder passievrucht, sinaasappel, mango en een vleugje citrus. Het is een overvloed aan tropische weelde. Deze Franse likeur biedt een fruitige en levendige smaakervaring met een harmonieus samenspel van zoet en zuur, wat het tot een uitnodigende keuze maakt voor cocktails en mixdrankjes.

Passoa Likeur mix

Passoã Likeur is een essentieel ingrediënt in tal van populaire cocktails, waaronder de Pornstar Martini en andere tropische drankjes die je in een feeststemming brengen. Met de Passoa likeur kan ook de heerlijke ‘’Porn star martini’’ worden gemaakt. Hiervoor is 25 ml vanille vodka nodig, 25 ml Passoa, 45 ml Passievrucht sap, eiwit, limoensap en passievrucht. Doe de vloeibare ingrediënten in een cocktailshaker met ijs, en schud het mengsel stevig. Doe vervolgens de mix in een gekoeld martiniglas. Garneer vervolgens het drankje af met een schijfje passievrucht.

Passoa

Passoã werd in 1986 opgericht in Frankrijk en werd al snel een populair merk in de wereld van fruitlikeuren. De naam "Passoã" is afgeleid van het Portugese woord "paixão," wat passie betekent. Dit weerspiegelt de passie en opwinding die het merk wil overbrengen. De fles van Passoã heeft een opvallend ontwerp met een dieprode kleur en exotische afbeeldingen, wat de vreugde en het avontuur van de likeur weerspiegelt. Passoã heeft wereldwijd een grote schare fans en wordt vaak geassocieerd met zomerse feesten en exotische vakantiebestemmingen. Ontdek ook de overige dranken van Passoa.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Passoa
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170588G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op