Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Pergolino wijnen

Cantina Valpantena is de producent van een reeks betaalbare wijnen; Pergolino Bianco, Pergolino Rosato en Pergolino Rosso. Het lijkt of deze ‘Cantina Sociale’ in een geschilderd landschap ligt, zo prachtig is de omgeving van Verona. En al eeuwenlang verbouwt men hier druiven. Valpantena betekent: ‘de Vallei van de Goden’, maar in Verona spreken ze liever over ‘de Vallei van de Wijnen’.

Wijnboeren sloegen in 1958 de handen ineen en richtten de Cantina op. Samen sterk! Anno nu vertegenwoordigt de Cantina Valpantena zo’n 300 wijnbouwers uit de omgeving en 150 olijfboeren die zich in 2003 aansloten.

 Cantina Valpantena werkt met drie bijzondere producten, te weten: grappa, wijn en olijfolie. De wijnen van de Cantina zijn solide en betrouwbaar. Variërend van droge witte en rode wijnen tot krachtpatsers zoals de Amarones en de Reciotos. Voor rood gebruikt men onder andere Corvina, Rondinella en Molinara. Voor wit is het veel Garganega, Trebbiano en ook de Cortese.

Bestel de Pergolino wijnen nu extra voordelig bij Budgetwijnen.nl

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning