Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Peter Mertes

5 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Speciale prijs € 4,95
Normale prijs € 5,50
Speciale prijs € 4,95
Normale prijs € 5,50
Speciale prijs € 4,95
Normale prijs € 5,50
Speciale prijs € 4,95
Normale prijs € 5,50
Speciale prijs € 5,45
Normale prijs € 5,95

Peter Mertes

Waar traditie en innovatie samenkomen: Peter Mertes

In 1924 richtte wijnmaker Peter Mertes in het pittoreske dorpje Minheim aan de Moezel zijn gelijknamige wijnhuis op. Geworteld in een familietraditie van meer dan 600 jaar druiventeelt in de Moezelregio, besloot Peter Mertes het roer om te gooien en zijn eigen wijnen onder zijn eigen naam te produceren. Het wijnhuis vond zijn oorsprong in de bekende wijngebieden rond Bernkastel en Piesport. Onder leiding van zijn schoonzoon, Dr. Gustav Willkomm, breidde het bedrijf in de jaren vijftig zijn werkterrein uit naar andere gerenommeerde wijnregio's, zoals Rheinhessen (Nierstein, Oppenheim, Bingen, Mainz) en later ook de Pfalz.

De visie die Peter Mertes in 1924 voor ogen had, blijft tot op de dag van vandaag centraal staan: wijnen van uitstekende kwaliteit bieden met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Door de jaren heen is Peter Mertes uitgegroeid tot een bedrijf met enkele honderden medewerkers, dat zijn wijnen verkoopt in bijna 60 landen over de hele wereld.

Kwaliteit en passie in elke fles: Peter Mertes wijnen

De Peter Mertes wijnen vertegenwoordigen de prachtige wijnregio's waarin ze worden verbouwd en zij zijn verheugd om de passie voor wijn met u te delen, waar u zich ook bevindt. Ontdek de rijke smaken en de erfenis van Peter Mertes uit Duitsland en geniet van een unieke wijnervaring die zich over de hele wereld verspreidt.

Populaire Hugo kafer Aperitivo Elderflower & Lime

Hugo Kafer Aperitivo Elderflower & Lime is een heerlijke, verrassende, sprankelende wijn. De combinatie van witte mousserende wijn, limoen en vlierbloesem zorgen ervoor dat Hugo razend populair aan het worden is. Hugo is bijvoorbeeld heerlijk om te drinken als aperitief of gewoon lekker op het terras, het is een echt zomers drankje! U kunt Hugo het beste serveren in een bol wijnglas, met een handje vol ijsblokjes en eventueel een takje muntblaadjes. Roer het dan kort en voorzichtig door en u heeft een heerlijke wijn. Proost!