Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Petrikov Juicy Red 0,70LTR

(0 reviews)
Petrikov Juicy Red is een heerlijke, fruitige likorette op basis van bloedsinaasappel en vodka. Met Petrikov maak je snel en gemakkelijk de lekkerste cocktails. Ontdek jouw favoriete smaak en maak het gezellig!
minus plus
  • Koop 6 voor € 9,60
  • Koop 12 voor € 9,30
  • Koop 18 voor € 9,10
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Petrikov Juicy Red 0,70LTR

Petrikov Juicy Red is een heerlijke, fruitige likorette op basis van bloedsinaasappel en vodka. Met Petrikov maak je snel en gemakkelijk de lekkerste cocktails. Ontdek jouw favoriete smaak en maak het gezellig! Petrikov Juicy Red is een verfrissende drank die bekend staat om zijn fruitige smaak en levendige karakter. 

Smaakvolle fruitexplosie

Laat je smaakpapillen dansen met de levendige fruitexplosie van Petrikov Juicy Red. De drank is doordrenkt met sappige en zoete smaken die een vleugje zomer in elke slok brengen. De drank heeft een opvallende rode kleur die het visueel aantrekkelijk maakt. Het oog wil ook wat, en Petrikov Juicy Red voldoet zeker aan die verwachting met zijn levendige uitstraling. Geniet van de verfrissende afdronk die deze drank kenmerkt. De combinatie van fruitige tonen en een verkoelende sensatie maakt het perfect voor warme dagen of gezellige avonden.

Petrikov Juicy Red in de mix

Of je nu van plan bent om het puur te drinken, on the rocks of als basis voor kleurrijke cocktails, Petrikov Juicy Red is uiterst veelzijdig. Het voegt een fruitige twist toe aan elke drankcreatie. Voeg deze fruitige verleiding toe aan je drankencollectie en geniet van de smaak van de zomer, ongeacht het seizoen.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Petrikov
Land Nederland
Artikelnummer 20171021F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op