Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pirate Grog 0,70LTR

(0 reviews)

Pirate Grog is een heerlijke, heldere “Dark Rum”. Hij wordt gemaakt in het Caribisch gebied. Zijn goudachtige kleur is ontstaan doordat deze rum 5 jaar heeft gerijpt op Amerikaanse eikenhouten vaten. Deze vaten werden voorheen gebruikt voor bourbon. Het volle smakenpalet bevat tonen van rozijnen, vanille en butterscotch.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pirate Grog is een mooie, heldere "Dark Rum". Deze rum is afkomstig uit het Caribisch gebied. Hij heeft welgeteld 5 jaar gerijpt op Amerikaanse eikenhouten vaten, die voorheen werden gebruikt voor bourbon. Hierdoor is zijn gouden kleur ontstaan. Het heerlijke smaakpalet bestaat uit tonen van rozijnen, vanille en butterscotch. Deze smaken passen goed bij elkaar en zorgen voor een uitmuntende smaaksensatie.

Pirate Rum

Pirate Grog is de bekroonde gouden rum uit Roatán, een klein Caribisch eiland op 60 km uit de kust van Honduras. De naam 'Pirate's Grog' is afgeleid van dagen oud toen piraten en boekaniers het eiland gebruikten als rustpunt tussen reizen. Het kleine onbeschermde eiland bood zo’n 200 jaar geleden een veilige haven voor de handel tussen plunderende koopvaardijschepen en beschutting tegen stormachtig weer.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pirate Rum. 
Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Pirate
Land Honduras
Artikelnummer 20170114
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op