Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pisang Ambon 0,70LTR

(0 reviews)
Pisang Ambon is een spannende, frisse en verrassende likeur. Deze bananen likeur is gebaseerd op een origineel Indonesisch recept en gemakkelijk te herkennen aan de opvallende groene kleur.
minus plus
  • Koop 6 voor € 13,35
  • Koop 12 voor € 13,05
  • Koop 18 voor € 12,85
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pisang Ambon 0,70LTR

Pisang Ambon is een spannende, frisse en verrassende likeur. Deze bananen likeur is gebaseerd op een origineel Indonesisch recept en gemakkelijk te herkennen aan de opvallende groene kleur. Pisang Ambon is een levendige en fruitige likeur die je meeneemt op een reis naar exotische bestemmingen. Of je nu op zoek bent naar een tropische cocktailervaring, wilt proosten op zonovergoten dagen, of gewoon de vrolijke groene kleur van de likeur waardeert, Pisang Ambon is een smaakvolle keuze. Geniet ervan en laat je betoveren door de exotische smaken van deze likeur.

Exotische fruitige lekkernij

Pisang Ambon is geïnspireerd door de rijke en sappige smaken van tropisch fruit, wat het tot een perfecte keuze maakt voor liefhebbers van exotische smaken. De likeur heeft een kenmerkend smaakprofiel dat wordt gedomineerd door bananen en exotische vruchten, samen met een vleugje kruidigheid. Het is zoet en verfrissend. Pisang Ambon kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan cocktails en mixdrankjes. Het voegt een onderscheidende tropische twist toe aan elke creatie.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Pisang Ambon je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Bananenlikeur

Bananenlikeur heeft een overwegend zoete en fruitige smaak, met de duidelijke smaak van rijpe bananen. Het kan variëren van een natuurlijke bananensmaak tot een meer kunstmatige, intens zoete smaak, afhankelijk van het merk en de productiemethode. Bananenlikeur is een uitstekende toevoeging aan dessertdrankjes en kan worden gebruikt om de smaak van bananen in roomlikeuren, milkshakes en ijsdrankjes te versterken.

Bols distilleerderij

Al in 1575 opende de familie Bols een kleine distilleerderij in het hartje van Amsterdam. Ondersteund door meer dan 4 eeuwen distilleerderijervaring. Door de intensieve samenwerking met professionele bartenders vanuit de hele wereld creëren we nieuwe smaken en geven we een nieuwe twist aan eeuwenoude recepten, ervoor zorgende dat onze smaken perfect in lijn zijn met de cocktail trends van vandaag.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Pisang Ambon
Land Nederland
Artikelnummer 20171047G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op