Pjotter Black Fruit Vodka 0,70LTR

De Pjotter Black Fruit Vodka is een soepele premium kwaliteit wodka. De wodka is gedestilleerd naar een traditioneel Pools familierecept. De wodka heeft een fijn en zacht karakter. De wodka is een combinatie van zoete sinaasappelen en grapefruit. 

€ 8,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170324

De Pjotter Black Fruit Vodka is een soepele premium kwaliteit wodka. De wodka is gedestilleerd naar een traditioneel Pools familierecept. De wodka heeft een fijn en zacht karakter. De wodka is een combinatie van zoete sinaasappelen en grapefruit. De wodka is kristalhelder van kleur. De wodka heeft een bitterzoete smaak van zwarte bessen en de zoetheid van cassis. Pjotter wordt het best puur geserveerd of in de mix met champagne. Daarnaast kan de wodka prima gemixt worden met cola, tomatensap, cassis, energy drank enzovoorts.

Pjotter 

Distilleerderij Cooymans is uitgegroeid tot een bedrijf met een uitgebreid assortiment. Het portfolio is sinds de oprichting in 1828 indrukwekkend verbreed. Naast advocaat en sterke drank bevat het ook veel soorten likeuren, crémes, fruitwijnen en gearomatiseerde dranken. Distilleerderij Cooymans is een van de grootste spelers in de Nederlandse alcoholdrankenindustrie. Ze bieden alles wat u nodig heeft in de wereld van alcohol, wat ons een aantrekkelijke zakenpartner maakt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pjotter

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 18%
Merk Pjotter
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Pjotter Black Fruit Vodka 0,70LTR
Uw waardering