Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Plantiac Vieux 1LTR

(0 reviews)
Plantiac Vieux heeft de heerlijke geur van zachte houttonen. De smaak is vol, een karaktervolle vieux. De afdronk is aromatisch. Geniet van Plantiac Vieux puur, met een blokje ijs, of gebruik het als een verfijnde basis voor cocktails.
  • Koop 6 voor
    € 15,20
  • Koop 12 voor
    € 14,60
  • Koop 18 voor
    € 14,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Plantiac Vieux 1LTR

Plantiac Vieux heeft de heerlijke geur van zachte houttonen. De smaak is vol, een karaktervolle vieux. De afdronk is aromatisch en erg smaakvol. Laat de licht zoete tonen van karamel en jeneverbes je mond vullen bij de eerste slok. Plantiac Vieux opent met een rijke en volle smaak, waarna fruitige ondertonen en diverse kruiden zich ontplooien op de tong.

Verfijnde Nederlanse Korenwijn met Tijdloze Klasse

Plantiac Vieux, gepresenteerd in een royale fles van 1 liter, is een verfijnde Nederlandse korenwijn met tijdloze klasse. Deze ambachtelijke drank wordt gekoesterd om zijn diepe smaken, afkomstig van de beste moutwijn en jeneverdistillaten, en heeft gerijpt om een complex karakter te onthullen. Bewonder de rijke goudgele tint van Plantiac Vieux, een voorbode van de diepte en volheid die binnenin schuilgaan. Het visuele aspect belooft een smaakvolle ervaring van Nederlandse vakmanschap. Plantiac Vieux heeft zijn verfijnde karakter verkregen door een zorgvuldig dubbel rijpingsproces op voormalige sherryvaten. Deze unieke methode voegt diepte toe aan de smaak en geeft het een onderscheidende complexiteit.

Veelzijdig Genot

Geniet van Plantiac Vieux puur, met een blokje ijs, of gebruik het als een verfijnde basis voor cocktails. Deze korenwijn past zich moeiteloos aan aan verschillende drinkgewoonten en blijft een tijdloze keuze. Plantiac Vieux is een eerbetoon aan Nederlands meesterschap in de kunst van het distilleren. Het belichaamt de rijke tradities van het maken van korenwijn en weerspiegelt de passie voor kwaliteit. Met een alcoholpercentage van 35% geeft Plantiac Vieux een warme en bevredigende afdronk. De gebalanceerde kracht maakt het een uitstekende keuze voor zij die houden van een karaktervolle korenwijn.

Ontdek de verfijnde wereld van Nederlandse korenwijn met Plantiac Vieux 1LTR. Een eerbetoon aan vakmanschap en een uitnodiging om te proeven van tijdloze klasse. Proost op Plantiac Vieux!

Meer informatie
Soort Vieux
Merk Plantiac
Land Nederland
Artikelnummer 20170924G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op