Plymouth Gin 0,70LTR

Plymouth Gin Original is een gedistilleerde mix van zeven exotische botanische producten. De gin is gemaakt van zacht dartmoorwater en zuivere korrelalcohol. De wijn werd voor het eerst geïntroduceerd in 1793.
Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 22,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170197

Plymouth Gin Original is een gedistilleerde mix van zeven exotische botanische producten. De gin is gemaakt van zacht dartmoorwater en zuivere korrelalcohol. De wijn werd voor het eerst geïntroduceerd in 1793. De Plymouth Gin is een originele gin die gemaakt is van een uniek recept, volgens de hoogste normen van de distilleerderij, die gevestigd is in het hart van de historische stad Plymouth, aan de zuidwestkust van Engeland. Het zijn deze factoren die er voor gezorgd hebben dat deze gin zo beroemd geworden is.

Plymouth Gin

Plymouth Gin is een unieke, beschermende gin, die gedistilleerd wordt in de stad Plymouth in Zuid-England en West-England. Sinds 1793 wordt deze gin gedistilleerd met een unieke blend van 7 botanicals in de historische Black Friars Distillery, de oudste, nog steeds werkende distilleerderij in England.

Maak ook kennis met de overige dranken van Plymouth Gin

Meer informatie
Categorie Zacht & Zoet
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 41%
Merk Plymouth
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Plymouth Gin 0,70LTR
Uw waardering