Poliakov Vodka 0,70LTR

De Poliakov Vodka wordt geproduceerd volgens een voorouderlijke Russische traditie uit de allerbeste granen. De wodka wordt driemaal gedestilleerd, door deze destillatie ontwikkelt de wodka subtiele aroma’s door de toevoeging van water. 

€ 13,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170325

De Poliakov Vodka wordt geproduceerd volgens een voorouderlijke Russische traditie uit de allerbeste granen. De wodka wordt driemaal gedestilleerd, door deze destillatie ontwikkelt de wodka subtiele aroma’s door de toevoeging van water. Deze wodka kan prima gemixt worden met cocktails. Het alcoholpercentage is 37,5%. De wodka heeft een rijke iets fruitige smaak. De smaak is goed in balans met een vleugje per. Deze wodka is heerlijke te drinken bij haring. De wodka heeft een zachte finish in de afdronk.

Poliakov 

Het familiebedrijf La Martiniquaise is opgericht in 1934 door de heer Jean Cayard en wordt nog steeds geleid door de familie Cayard. La Martiniquaise heeft in de loop der jaren een breedt portfolio opgebouwd met merken als Poliakov Vodka, Label 5 en Glen Moray whisky, Saint James en Negrita rum, Gibson's Gin en Porto Cruz Port. Net als bij veel onafhankelijke familiebedrijven heeft La Martiniquaise haar kwaliteit voor ieder van haar producten hoog in het vaandel staan. Dit wordt jaarlijks bekroond met nationale en internationale onderscheidingen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Poliakov

Meer informatie
Categorie Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Poliakov
Land Polen
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Poliakov Vodka 0,70LTR
Uw waardering