Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pollen Kersen Brandewijn 1LTR

(0 reviews)
Pollen Kersen Brandewijn is bereid volgens Oud-Hollands recept en wordt op dit moment nog volgens dit recept getrokken op rijpe vlezige kersen met pit.
  • Koop 6 voor
    € 13,00
  • Koop 12 voor
    € 12,70
  • Koop 18 voor
    € 12,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pollen Kersen Brandewijn 1LTR

Pollen Kersen Brandewijn is bereid volgens Oud-Hollands recept en wordt op dit moment nog volgens dit recept getrokken op rijpe vlezige kersen met pit. Deze Brandewijn wordt vervaardigd uit de aller beste kwaliteit kersen. Door de grote zorg die tijdens het bereidingsproces aan deze kersenbrandewijn besteed wordt, is een constante, hoge kwaliteit gewaarborgd. 

Overvloedige Kersenaroma's

Geniet van de weelderige aroma's van sappige kersen die deze brandewijn doordringen. De overvloedige fruitige tonen voegen een verfrissende en zoete dimensie toe aan elke slok. Deze fruitige brandewijn kenmerkt zich door een zachte en gebalanceerde textuur, waardoor het een genot is om te drinken. De combinatie van vakmanschap en hoogwaardige ingrediënten komt tot uiting in elke druppel. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten, is Pollen Kersen Brandewijn een drank zonder kunstmatige toevoegingen, wat bijdraagt aan de authenticiteit van de smaak.

Perfect voor Cocktails

Pollen Kersen Brandewijn leent zich uitstekend voor creatieve cocktailcreaties. Voeg een vleugje kersenzoetheid toe aan klassieke cocktails of experimenteer met nieuwe mixen voor een onvergetelijke drankervaring. Of het nu een feestelijke bijeenkomst is of een ontspannen avond thuis, Pollen Kersen Brandewijn is geschikt voor allerlei gelegenheden. Het voegt een fruitig vleugje toe aan elk moment.

Heerlijke kenmerken van Fruitjenever

Wat fruitjenever echt onderscheidt, zijn de smaak en het aroma. Het is een explosie van fruitige genoegens in elke slok. De smaak is helder en fruitig, met de specifieke smaak van de gebruikte vruchten prominent aanwezig. Of het nu de sappige zoetheid van appels, de subtiele peerachtige tonen, de rijke kersensmaak of andere fruitige variaties zijn, fruitjenever biedt een breed scala aan smaken om van te genieten.

Meer informatie
Soort Fruit Jenever
Merk Pollen
Land Nederland
Artikelnummer 20171058F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op