Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pott Rum 40 0,70LTR

(0 reviews)

Pott Rum 40 is een Duitse "Dark Rum". Deze amberkleurige rum draagt heerlijke aroma's met zich mee. Zijn unieke smaak zorgt ervoor dat deze rum zowel puur, als in de mix kan worden gedronken. Deze unieke rum is niet onopvallend gebleven want deze rum is al eens bekroond met een gouden medaille op de ISW.

  • Koop 6 voor
    € 15,45
  • Koop 12 voor
    € 14,80
  • Koop 18 voor
    € 14,50
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pott Rum 40 0,70LTR

Pott Rum 40 is een heerlijke "Dark Rum". De rum is afkomstig uit Duitsland, heeft een prachtige amberkleur en draagt een heerlijk aroma met zich mee. Deze rum hoort thuis in elke bar. Zoals de naam aangeeft, heeft Pott Rum 40 een alcoholpercentage van 40%, wat standaard is voor veel rumsoorten. Deze bruine rum is ideaal om te gebruiken in diverse, beroemde mixdranken. Daarnaast kan deze rum ook prima puur worden gedronken.

Deze rum heeft een unieke smaak en is mede daardoor al een keer bekroond met een gouden medaille op de ISW. Genoeg redenen om hem een keer te proeven. Op zoek naar een rum met een hoger alcoholpercentage? Probeer dan eens de Pott Rum 54.

Unieke kenmerken Dark Rum

De eerste slok van dark rum is als een warme omhelzing op een koude avond. De rijke, donkere kleur onthult meteen zijn diepte, als een inkijkje in de ziel van de drank. Het eerste wat opvalt, is de complexiteit van de smaak. Dark rum is zo veel meer dan alleen zoet of bitter; het is een symfonie van smaken. Diep verborgen in elke slok proef je de zoete tonen van karamel, toffee en vanille. Deze zijn het resultaat van de langzame rijping in eikenhouten vaten, waar dark rum zijn karakter ontwikkelt. 

Duitse Rum

Duitse rum wordt geproduceerd in verschillende regio's, maar de meeste Duitse rum komt uit het noordelijke deel van het land, zoals Hamburg en Bremen. Deze regio's hebben een lange geschiedenis van handel en scheepvaart, wat de productie van rum heeft beïnvloed. Duitse rum kan variëren in smaak, afhankelijk van de producent en het productieproces. Sommige Duitse rums hebben een zoet en fruitig profiel, terwijl andere kruidiger en complexer kunnen zijn. Veel Duitse rumproducenten laten hun rum rijpen in eiken vaten, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de smaak en de kleur. Het alcoholpercentage van Duitse rum kan variëren, maar veel rums hebben een standaardpercentage van ongeveer 40% tot 45% alcohol.

Pott Rum

Pott Rum wordt geproduceerd in Duitsland. Hoewel Duitsland niet zo bekend staat om zijn rumproductie als landen in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika, heeft Duitsland wel enkele distilleerderijen die rum van hoge kwaliteit produceren. Pott rum bestaat al sinds het jaar 1848 en is een synoniem voor hoge kwaliteit. Alle varianten van Pott rum zijn overzeese rums. De smaak is fijn en kostbaar dat door de zon tropisch is gekleurd. Met een rijk aroma en een uitgesproken smaakbelevenis heeft Pott rum veeleisende genieters.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pott Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Pott
Land Duitsland
Artikelnummer 20170116F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op