Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pravda Peach Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Pravda Peach Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. De vodka heeft bijzondere, zoete rogge. De vodka is gedestilleerd op zorgvuldige en ambachtelijke manier. De perzik aroma zorgt voor een heerlijke gearomatiseerde vodka.

minus plus
  • Koop 6 voor € 18,70
  • Koop 12 voor € 18,10
  • Koop 18 voor € 17,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pravda Peach Vodka 0,70LTR

De Pravda Peach Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. De Poolse vodka heeft bijzondere, zoete rogge. De vodka is gedestilleerd op zorgvuldige en ambachtelijke manier. De perzik aroma zorgt voor een heerlijke gearomatiseerde vodka.

Zoete verleiding van sappige perzik in elke slok

Pravda Peach Vodka is een verleidelijke gearomatiseerde vodka die je betovert met de weelderige smaak van sappige perziken. Deze prachtige creatie van Pravda Vodka brengt de zonovergoten zoetheid van perziken rechtstreeks in je glas. Deze flavoured vodka vangt de verleidelijke en sappige smaak van rijpe perziken. Elke slok onthult de weelderige en zoete perzikaroma's, verrijkt met subtiele hints van vanille, waardoor een perfect gebalanceerde vodkasmaak ontstaat. Zoals gebruikelijk bij vodka, heeft Pravda Peach Vodka een aanzienlijk alcoholpercentage, meestal tussen 40% en 45% alcohol per volume, wat zorgt voor een bevredigende sterkte in elke slok.

Pravda Peach Vodka puur of in de mix

Pravda Peach Vodka kan op verschillende manieren worden genoten. Of je nu van plan bent om het puur te proeven voor een onvervalste perziksensatie, het toe te voegen aan fruitige cocktails of het te mengen in verfrissende mixdrankjes, deze gearomatiseerde vodka biedt talloze mogelijkheden. Deze vodka opent de deur naar een scala aan cocktailcreaties met een perzikachtige twist. Probeer het in een "Peach Fizz" voor een sprankelende en fruitige ervaring of meng het in een "Peachy Martini" voor een verfijnde en verleidelijke smaakbeleving.

Vodka uit Polen

Polen heeft een lange geschiedenis van wodka-productie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Vodka speelt een belangrijke rol in de Poolse cultuur en wordt vaak geassocieerd met feestelijke gelegenheden. Poolse vodka wordt traditioneel gemaakt van granen, aardappelen of rogge. Roggewodka is bijzonder populair en staat bekend om zijn zachte en verfijnde smaak. Poolse vodka staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt vaak meerdere keren gedistilleerd om onzuiverheden te verwijderen en een zeer zuivere spirit te creëren. Poolse vodka wordt wereldwijd geëxporteerd en gewaardeerd vanwege zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Het wordt vaak gebruikt in een verscheidenheid aan cocktails, maar wordt ook puur gedronken om van de smaak te genieten.

Pravda 

In 1743, in Zuid-Polen aan de hellingen van het Karpatengebergte, ontdekte deze bijzondere groep oudsten dat het geheim van fijne vodka werd bepaald door een uniek vijf-stappen destillatieproces met behulp van zoete, late oogst rog uit de nabijgelegen Wielkopolska velden. Dit gaf een zachtere smaak dan traditionele korrels. Zij combineren het prachtige destillaat met water uit een nabijgelegen bergmeer die uitzonderlijk zuiver en zacht was. Met het zorgvuldige mengsel van het destillaat met dit water produceerde Pravda de gladste wodka ooit geproduceerd. Pravda Vodka wordt geproduceerd in Polen, een land dat bekendstaat om zijn hoogwaardige vodka's. De naam "Pravda" is afgeleid van het Poolse woord voor "waarheid" en symboliseert de zuiverheid en authenticiteit van de wodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pravda

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Pravda
Land Polen
Artikelnummer 20170332G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op