Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Pravda Vodka 1,75LTR

(0 reviews)
Deze heerlijke blank van kleur Pravda vodka, met de geur en smaak van rogge. Wordt gemaakt door middel van een uniek 5-staps destillatieproces en het gebruik van puur bronwater en rogge. Hierdoor is deze heerlijke vodka zoet van smaak en heeft hij een heerlijk korte en zoete afdronk. Deze vodka is goed om puur of "on the rocks" te drinken.
minus plus
  • Koop 6 voor € 38,85
  • Koop 12 voor € 38,25
  • Koop 18 voor € 37,65
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pravda Vodka 1,75LTR

Pravda Vodka is ook verkrijgbaar in een royale 1,75 literfles, waarmee je kunt genieten van overvloedige zuiverheid en kwaliteit. Deze heerlijke blank van kleur Pravda vodka, met de geur en smaak van rogge. Wordt gemaakt door middel van een uniek 5-staps destillatieproces en het gebruik van puur bronwater en rogge. Hierdoor is deze heerlijke vodka zoet van smaak en heeft hij een heerlijk korte en zoete afdronk. Deze vodka is goed om "on the rocks" te drinken.

Groots genieten met royale fles

Dit grootformaat Pravda Vodka is ideaal voor feesten, speciale gelegenheden of voor degenen die graag langer willen genieten van de onovertroffen smaak van Pravda Vodka. De 1,75 literfles biedt voldoende vodka om te delen met vrienden en familie, en het is een indrukwekkende toevoeging aan elke thuisbar. Ontdek de zuiverheid en vakmanschap van Poolse vodka in dit royale formaat en maak van elke gelegenheid een bijzondere ervaring.

Vodka uit Polen

Polen heeft een lange geschiedenis van wodka-productie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Vodka speelt een belangrijke rol in de Poolse cultuur en wordt vaak geassocieerd met feestelijke gelegenheden. Poolse vodka wordt traditioneel gemaakt van granen, aardappelen of rogge. Roggewodka is bijzonder populair en staat bekend om zijn zachte en verfijnde smaak. Poolse vodka staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt vaak meerdere keren gedistilleerd om onzuiverheden te verwijderen en een zeer zuivere spirit te creëren. Poolse vodka wordt wereldwijd geëxporteerd en gewaardeerd vanwege zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Het wordt vaak gebruikt in een verscheidenheid aan cocktails, maar wordt ook puur gedronken om van de smaak te genieten.

Pravda 

In 1743, in Zuid-Polen aan de hellingen van het Karpatengebergte, ontdekte deze bijzondere groep oudsten dat het geheim van fijne vodka werd bepaald door een uniek vijf-stappen destillatieproces met behulp van zoete, late oogst rog uit de nabijgelegen Wielkopolska velden. Dit gaf een zachtere smaak dan traditionele korrels. Zij combineren het prachtige destillaat met water uit een nabijgelegen bergmeer die uitzonderlijk zuiver en zacht was. Met het zorgvuldige mengsel van het destillaat met dit water produceerde Pravda de gladste wodka ooit geproduceerd. Pravda Vodka wordt geproduceerd in Polen, een land dat bekendstaat om zijn hoogwaardige vodka's. De naam "Pravda" is afgeleid van het Poolse woord voor "waarheid" en symboliseert de zuiverheid en authenticiteit van de wodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pravda

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Pravda
Land Polen
Artikelnummer 20170336G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op