Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Premium Dutch Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Premium Dutch Vodka heeft een pure en zachte smaak. De wodka is heerlijk te drinken met ijsblokjes. Maar kan ook prima gemixt worden. De wodka wordt gedestilleerd in koper voor de perfecte mix en verzorging van elke fles.

minus plus
  • Koop 6 voor € 20,30
  • Koop 12 voor € 19,65
  • Koop 18 voor € 19,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Premium Dutch Vodka 0,70LTR

De Premium Dutch Vodka heeft een pure en zachte smaak. De wodka is heerlijk te drinken met ijsblokjes. Maar kan ook prima gemixt worden. De wodka wordt gedestilleerd in koper voor de perfecte mix en verzorging van elke fles. Het water wordt gezuiverd door de Nederlandse duinen en natuurreservaten. Nederlands water staat bekend om zijn extreem hoge kwaliteit. Het graan dat is toegevoegd zorgt voor een hele interessante smaak.

Zuivere Ingrediënten

De basis van Premium Dutch Vodka ligt in de zorgvuldige selectie van zuivere ingrediënten. Het gebruik van hoogwaardige granen resulteert in een vodka van uitzonderlijke kwaliteit. Het distillatieproces van Premium Dutch Vodka is doordrenkt met zorg en precisie. Elke druppel wordt met vakmanschap behandeld om de zuiverheid van de vodka te waarborgen. Geniet van de kristalheldere en zuivere uitstraling van deze Nederlandse vodka. De transparantie weerspiegelt de ongerepte kwaliteit van het distillaat. Proef de zachtheid en verfijning bij elke slok Premium Dutch Vodka. De smaak is gebalanceerd en aangenaam, waardoor het een uitstekende keuze is voor liefhebbers van premium vodka.

Premium Dutch

Een geweldig smakende Wodka wordt niet zomaar gemaakt, het gaat om de juiste zorg van de makers. Er worden in de Wodka veel natuurlijke producten toegevoegd. Het begint allemaal met premium ingrediënten. Er zijn aleen de beste biologische Nederlandse granen gebruikt die beschikbaar zijn om de beste smaken te verkrijgen. Premium Nederlandse Wodka wordt gemaakt in Old Church Build (1855) in Nederland, dicht bij Amsterdam. 6 keer gedistilleerd in koperen distilleerkolven en met de hand in kleine partijen gemaakt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Premium Dutch

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Premium Dutch
Land Nederland
Artikelnummer 20170337F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op