Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Proyecto Cu4TRO,

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 13,15 Normale prijs € 15,10
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 9,15
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 9,15
Speciale prijs € 12,15 Normale prijs € 13,95
Speciale prijs € 12,35 Normale prijs € 14,20

Proyecto Cu4TRO

Over Proyecto Cu4TRO

Proyecto Cu4TRO, gevestigd in Catalonië, is een eigentijdse producent die zich toelegt op de productie van zowel Cava als stille wijnen met een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding. Hun toewijding aan vakmanschap en innovatie heeft geleid tot de creatie van heerlijke Cava's die het traditionele karakter van de druivenblend combineren met de toevoeging van de befaamde Chardonnay-druif.

De Cava's van Proyecto Cu4TRO belichamen de essentie van de regio, met zorgvuldig geselecteerde druiven die afkomstig zijn van wijngaarden die door het hele Catalaanse landschap verspreid liggen. De traditionele druivenvariëteiten zoals Macabeo, Xarel·lo en Parellada worden met de grootste aandacht verbouwd, en de toevoeging van de elegante Chardonnay-druif voegt een verfijnde nuance toe aan het karakter van de Cava's.

Deze moderne producent streeft naar een perfecte balans tussen traditie en vernieuwing, waarbij ambachtelijke technieken worden gecombineerd met moderne wijnbereidingsmethoden. Door de nauwgezette selectie van druiven, gevolgd door een zorgvuldig vinificatieproces, weet Proyecto Cu4TRO wijnen te creëren die zowel expressief als verfijnd zijn. Of het nu gaat om hun sprankelende Cava's of hun stille wijnen, Proyecto Cu4TRO biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en weet keer op keer te verrassen met hun kwalitatieve producten die het rijke terroir van Catalonië weerspiegelen.

Proyecto Cu4tro Tinto

Proyecto Cu4tro Tinto is een verfijnde rode wijn afkomstig uit de prachtige wijnstreek Catalunya in Spanje. Deze wijn wordt gemaakt van de beroemde Tempranillo-druiven, die gedijen in het warme mediterrane klimaat van de regio. De wijnmakers van Proyecto Cu4tro streven ernaar om het karakter en de expressie van de druiven volledig tot uiting te laten komen in elke slok.

De Proyecto Cu4tro Tinto heeft een smaakprofiel dat wordt gekenmerkt door een volle en zachte textuur, waardoor elke nip een genot voor de zintuigen is. Met zijn harmonieuze smaaktonen is deze wijn een uitstekende keuze om te combineren met een scala aan gerechten. Van traditionele Spaanse tapas tot sappig rood vlees en een assortiment van kazen, de Proyecto Cu4tro Tinto voegt een heerlijke dimensie toe aan elke maaltijd.

Elke fles Proyecto Cu4tro Tinto heeft een inhoud van 75 CL, wat ongeveer gelijk staat aan zes glazen wijn. Deze wijn is beschikbaar om te bestellen in een meervoud van 6 flessen, waardoor u voldoende voorraad heeft om van deze heerlijke Spaanse creatie te genieten bij verschillende gelegenheden.