Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Puschkin Time Warp 0,70LTR

(0 reviews)
De Puschkin Time Warp is geel van kleur. De wodka heeft in de geur tonen van exotische vruchten. De wodka heeft een pittige frisse smaak. De afdronk is fruitig en kort. De wodka kan heerlijk puur gedronken worden of in de mix met bijvoorbeeld 7up, cola of Spa rood.
minus plus
  • Koop 6 voor € 9,55
  • Koop 12 voor € 9,25
  • Koop 18 voor € 9,10
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

De Intrigerende Smaak van Puschkin Time Warp

Puschkin Time Warp is een vodka met een onderscheidend smaakprofiel dat de zintuigen prikkelt. Het combineert de klassieke zuiverheid van vodka met een verrassende twist. Hoewel de exacte samenstelling van de smaak een goed bewaard geheim is, staat Puschkin Time Warp bekend om zijn complexe en diepgaande aroma's. De vodka heeft een vleugje zoetheid en een subtiele kruidige afdronk, waardoor het een uitstekende keuze is voor liefhebbers van gedistilleerde dranken die op zoek zijn naar iets unieks. De Duitse vodka wordt drie keer gedestilleerd en een aantal keer gefilterd, de laatste filtering gebeurt door ijsfiltering. Dit maakt het een uniek proces.

Unieke Mixmogelijkheden

Puschkin Time Warp leent zich uitstekend voor het maken van inventieve cocktails. Probeer het in een "Time Warp Mule" met gemberbier en limoensap voor een verfrissende en pittige twist. Of creëer je eigen speciale drankjes door te experimenteren met deze intrigerende vodka.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 Liter biedt Puschkin Time Wrap je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten. Ben je gek op meer zoetheid? Probeer dan ook eens de Red Vodka van Puschkin, tevens in 1 liter formaat verkrijgbaar. 

Variëteit aan Smaakvarianten

Puschkin Vodka staat ook bekend om zijn diverse smaakvarianten. Naast de klassieke ongeflavorde vodka, biedt het merk een scala aan fruitige en aromatische varianten, zoals Puschkin Black SunPuschkin RedPuschkin Time Wrap en meer. Deze smaken voegen een extra dimensie toe aan de vodka en maken het een populaire keuze voor cocktails en mixdrankjes.

Puschkin

Puschkin Vodka heeft zijn oorsprong in Rusland, waar het zijn naam ontleent aan de beroemde Russische dichter Alexander Poesjkin. Het merk werd opgericht in 1899 en heeft sindsdien een rijke traditie van vakmanschap en kwaliteit in de wereld van gedistilleerde dranken. Wat Puschkin Vodka onderscheidt, is de toewijding aan premium kwaliteit. Het wordt gemaakt van de fijnste granen en zuiver bronwater, wat resulteert in een vodka van uitzonderlijke zuiverheid en zachtheid. De vodka wordt zorgvuldig gedistilleerd en gefilterd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Puschkin
Land Duitsland
Artikelnummer 20170342G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op