Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Puschkin Whipped Cream 0,70LTR

(0 reviews)

De Puschkin Whipped Cream is een gecombineerde kristalheldere wodka met de zoete smaak van zelfgemaakte slagroom. De wodka kan het beste koud geserveerd worden.

minus plus
  • Koop 6 voor € 11,75
  • Koop 12 voor € 11,45
  • Koop 18 voor € 11,25
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Puschkin Whipped Cream 0,70LTR

De Puschkin Whipped Cream is een gecombineerde kristalheldere wodka met de zoete smaak van zelfgemaakte slagroom. De romige zoetheid van deze vodka is een traktatie voor de smaakpapillen en creëert een zachte en verfijnde drinkervaring. De Duitse vodka kan het beste koud geserveerd worden.

Puschkin Whipped Cream in de mix

Net als alle Puschkin-producten wordt Whipped Cream gemaakt van de fijnste ingrediënten en ondergaat het een zorgvuldig distillatie- en filtratieproces om de hoogste zuiverheid te behouden. Dit resulteert in een vodka die zijdezacht en onberispelijk is. Puschkin Whipped Cream leent zich uitstekend voor het maken van decadente cocktails en mixdrankjes. Het voegt een smaakvolle en luxueuze dimensie toe aan je favoriete drankjes, waardoor ze een vleugje zoete verwennerij krijgen.

Variëteit aan Smaakvarianten

Puschkin Vodka staat ook bekend om zijn diverse smaakvarianten. Naast de klassieke ongeflavorde vodka, biedt het merk een scala aan fruitige en aromatische varianten, zoals Puschkin Black SunPuschkin RedPuschkin Time Wrap en meer. Deze smaken voegen een extra dimensie toe aan de vodka en maken het een populaire keuze voor cocktails en mixdrankjes.

Puschkin

Puschkin Vodka heeft zijn oorsprong in Rusland, waar het zijn naam ontleent aan de beroemde Russische dichter Alexander Poesjkin. Het merk werd opgericht in 1899 en heeft sindsdien een rijke traditie van vakmanschap en kwaliteit in de wereld van gedistilleerde dranken. Wat Puschkin Vodka onderscheidt, is de toewijding aan premium kwaliteit. Het wordt gemaakt van de fijnste granen en zuiver bronwater, wat resulteert in een vodka van uitzonderlijke zuiverheid en zachtheid. De vodka wordt zorgvuldig gedistilleerd en gefilterd om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Puschkin
Land Duitsland
Artikelnummer 20170346G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op