Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Rebellion White Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Rebellion White Rum is afkomstig uit het Caribisch gebied. Tonen van karamel, vanille, toffee en een zachte hint van zwarte peper zijn terug te vinden in het smaakpalet van de rum. Deze witte rum wordt voornamelijk gebruikt als basis voor diverse mixdranken en cocktails. Mix deze rum eens met cola en geniet.

  • Koop 6 voor
    € 15,80
  • Koop 12 voor
    € 15,20
  • Koop 18 voor
    € 14,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Rebellion White Rum 0,70LTR

Rebellion White Rum is een soepele, witte rum. Hij is afkomstig uit het Caribisch gebied. Deze rum staat voornamelijk in de horeca bekend als aanvulling op diverse cocktails en mixdranken, maar kan ook puur worden gedronken. In de smaak komen tonen van toffee, karamel, vanille en een lichte toon van zwarte peper naar voren. Witte rum wordt ook wel blanco rum of clear rum genoemd. Het is een doorzichtige drank met een neurale smaak. Witte rum soorten doen het over het algemeen goed in de meeste cocktails en mixdranken.

Rebellion White Rum puur of in de mix

Of het nu in cocktails is, gemengd met frisdrank of puur over ijs, Rebellion White Rum past zich moeiteloos aan elke drinkstijl aan. De veelzijdigheid maakt het een must-have in elke drankenkast. Rebellion White Rum is niet zomaar een spirit; het is een uitnodiging om de revolutie van smaak te omarmen. Verfrissend, veelzijdig en vol van karakter, deze rum zal zeker een favoriet worden in je drankenrepertoire. Proost op de rebellie!

Smaakvolle kenmerken van white rum 

In een kristalhelder glas fonkelt de vloeistof als een stralend juweel, de belichaming van eenvoud en puurheid. Dit is witte rum, een spirit die zijn kenmerken met trots draagt, net zoals de zonovergoten streken waar het wordt geboren. Het eerste kenmerk van witte rum is zijn helderheid. Als een spiegel van zuiverheid heeft het geen kleur, geen tint om te verbergen. Het straalt als de ongerepte stranden van de tropen, klaar om te worden ontdekt en genoten. 

Rebellion Rum

Rebellion rum is afkomstig uit het Caribisch gebied. Uit Barbados om precies te zijn. In deze omgeving zijn veel rum soorten ontstaan, waar de Rebellion maar een heel klein onderdeel van is. Of je nu een liefhebber bent van puur genot of graag experimenteert met cocktails, deze rum biedt een elegante keuze voor elke gelegenheid. Maak ook kennis met de overige dranken van Rebellion Rum. 

Meer informatie
Soort White rum
Merk Rebellion
Land Barbados
Artikelnummer 20170119F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op