Rebellion White Rum 0,70LTR

Rebellion White Rum is afkomstig uit het Caribisch gebied. Tonen van karamel, vanille, toffee en een zachte hint van zwarte peper zijn terug te vinden in het smaakpalet van de rum. Deze witte rum wordt voornamelijk gebruikt als basis voor diverse mixdranken en cocktails. Mix deze rum eens met cola en geniet.

Normale prijs € 16,95 Speciale prijs € 14,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170119
  • Koop 6 voor € 14,75 per fles
  • Koop 12 voor € 14,45 per fles
  • Koop 18 voor € 13,95 per fles

Rebellion White Rum is een soepele, witte rum. Hij is afkomstig uit het Caribisch gebied. Deze rum staat voornamelijk in de horeca bekend als aanvulling op diverse cocktails en mixdranken, maar kan ook puur worden gedronken. In de smaak komen tonen van toffee, karamel, vanille en een lichte toon van zwarte peper naar voren. Witte rum wordt ook wel blanco rum of clear rum genoemd. Het is een doorzichtige drank met een neurale smaak. Witte rum soorten doen het over het algemeen goed in de meeste cocktails en mixdranken.

Rebellion Rum

Geschiedenis gebeurt niet alleen, het is het resultaat van keuzes uit het leven. Rebellion rum is afkomstig uit het Caribisch gebied. Uit Barbados om precies te zijn. In deze omgeving zijn veel rum soorten ontstaan, waar de Rebellion maar een heel klein onderdeel van is. De Rebellion rum soorten doen het erg goed in verschillende horecagelegenheden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Rebellion Rum. 

Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Rebellion
Land Barbados
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Rebellion White Rum 0,70LTR
Uw waardering