Rebellion Dark Rum 0,70LTR

Rebellion Dark Rum is een rum die afkomstig is uit het Caribisch gebied en wordt voornamelijk gezien als een goede basis voor diverse cocktails en mixdranken. Daarnaast kan deze rum ook 'gewoon' puur of met ijs worden gedronken. Heerlijke tonen van vanille, pure chocolade, zwarte peper en zoute fudge zijn terug te vinden in deze lekkere rum.

Normale prijs € 16,95 Speciale prijs € 14,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170118
  • Koop 6 voor € 14,75 per fles
  • Koop 12 voor € 14,45 per fles
  • Koop 18 voor € 13,95 per fles

Rebellion Dark Rum is een bruine rum uit het Caribisch gebied. Deze rum wordt in de horeca voornamelijk gebruikt als basis in diverse cocktails en mixdranken. In de mix met cola is deze rum echt een aanrader. In de smaak zijn tonen van pure chocolade, vanille, zwarte peper en zoute fudge te herkennen. Dit smaakpalet komt het beste tot zijn recht, wanneer deze puur of met ijs wordt gedronken. Bruine rum soorten doen het over het algemeen zeer goed in de mix, maar kunnen prima puur of 'on the rocks' worden gedronken.

Rebellion Rum

Geschiedenis gebeurt niet alleen, het is het resultaat van keuzes uit het leven. Rebellion rum is afkomstig uit het Caribisch gebied. Uit Barbados om precies te zijn. In deze omgeving zijn veel rum soorten ontstaan, waar de Rebellion maar een heel klein onderdeel van is. De Rebellion rum soorten doen het erg goed in verschillende horecagelegenheden.

Maak ook kennis met de overige dranken van Rebellion Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Rebellion
Land Barbados
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Rebellion Dark Rum 0,70LTR
Uw waardering