Reisetbauer Blue Gin 0,70LTR

Reisetbauer Blue Gin is uitgerust met een van de modernste distilleerderijen in Oostenrijk, de Reisetbauer-distilleerderij voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alleen de beste vruchten worden verwerkt tot beslag in de perfecte rijpheidstoestand.
Normale prijs € 36,95 Speciale prijs € 34,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170198

Reisetbauer Blue Gin is uitgerust met een van de modernste distilleerderijen in Oostenrijk, de Reisetbauer-distilleerderij voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alleen de beste vruchten worden verwerkt tot  beslag in de perfecte rijpheidstoestand. Nadat de fermentatie beëindigd is wordt het beslag voorzichtig gedestilleerd in 300 liter koperketels. De pre- en post-run wordt royaal gescheiden en het hart van het destillaat, de middelste ronde met ongeveer 84% alcohol, wordt verlaagd met bronwater tot drinksterkte. Dit zuivere bronwater komt uit een Mulhviertler Alm in het noorden van Oostenrijk. Het is zeer zeldzaam en de kwaliteit voldoet volledig aan Reisetbauers hoge eisen. 

Reisetbauer Gin

In het hartje van Oostenrijk, omringd door appel- en perenbomen, wordt fruitteelt tot de traditie behoren door Hans Reisetbauer. In de loop van de jaren is de traditionele landbouw verschoven naar een van de modernste distilleerderijen in Oostenrijk. De heerlijke fruitgins hebben sinds een lange tijd een top plaats in de internationale markt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Reisetbauer Gin

Meer informatie
Categorie Specerijen & Krachtig
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 43%
Merk Reisetbauer
Land Oostenrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Reisetbauer Blue Gin 0,70LTR
Uw waardering