Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

Wijn

Voor ieder Budget een stijlvol Geschenk

Bestel nu uw wijngeschenk online. Gemakkelijk, snel en veilig. Wij zijn al enige tijd toonaangevend op het gebied van online bestellen, versturen en bezorgen van relatiegeschenken. Voor de zakelijke markt bieden wij dé oplossing op het gebied van relatiegeschenken. Eenvoudig via onze webwinkel uw bestelling plaatsen, factuur ontvangen of veilig via iDEAL betalen en wij bezorgen uw relatiegeschenk op ieder gewenst adres eventueel voorzien van kaartje, brief of eigen wijnetiket met uw logo of boodschap.

Meer weten over online wijngeschenken bestellen & laten bezorgen?

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van een wijngeschenk voorzien van kaartje, brief, bedrijfslogo of wellicht een luxe gravure. Bekijk de vele mogelijkheden en maak snel uw keuze. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Er zijn geen producten die aan uw selectie voldoen.

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Spoorstraat 14 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning