Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Rive della Chiesa

5 producten
Sorteer op

Rive della Chiesa

Over Rive Della Chiesa

De Gasparetto-familie is trots op hun wijnmakerij "Rive Della Chiesa" en de wijngaarden waar de druiven groeien. Het is voor hen belangrijk om de naam van hun wijnen te laten verwijzen naar het land waar ze vandaan komen. De eerste wijngaard die ze kochten, ligt vlakbij een oude landelijke kerk genaamd "Rive Della Chiesa", een naam die ze ontdekten in oude documenten van de kadasters. Het voelde voor hen vanzelfsprekend om de wijnmakerij dezelfde naam te geven.

De Rive Della Chiesa wijngaarden liggen op de hellingen van de Montello, een kleine heuvel in de provincie Treviso. Dit gebied is een lust voor het oog met haar uitbundige en weelderige groene heuvels, beboste gebieden, woonhuizen, kleine boerderijen, weilanden, wijngaarden en privé villa's. De Montello heuvel is al eeuwenlang bewoond vanwege haar geïsoleerde ligging en rust. Het gebied is perfect voor de productie van wijn, vanwege het milde klimaat en de vruchtbare grond.

De Gasparetto-familie heeft zich sinds 1952 beziggehouden met de productie van kwaliteitswijnen en hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om hun wijnmakerij te moderniseren en de kwaliteit van hun wijnen te verbeteren. Zij zetten zich in om hun traditie voort te zetten en hun passie voor wijn te delen met de rest van de wereld. De wijngaarden van Rive Della Chiesa worden met de grootste zorg onderhouden om zo de beste druiven te kunnen produceren voor de productie van hun heerlijke wijnen.