Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Roberto Cavalli Vodka 3LTR

(0 reviews)
Roberto Cavalli Vodka is een smaakvol meesterwerk en de eerste super premium wodka. Deze wodka komt uit Italië en is gemaakt met traditionele ingrediënten. Wodka smaakt erg zuiver met een uniek neutraal aroma en citroenschil.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Roberto Cavalli Vodka 3 liter

Roberto Cavalli Vodka is een smaakvol meesterwerk en de eerste super premium wodka. Deze wodka komt uit Italië en is gemaakt met traditionele ingrediënten. Wodka smaakt erg zuiver met een uniek neutraal aroma en citroenschil. Roberto Cavalli Vodka is een meesterwerk van smaak.

Verfijnd, elegant, toegewijd aan de meest veeleisende fijnproevers, deze wodka werd geboren in naam van traditie en Italiaanse excellentie in distillatie. Het resultaat is een uniek aroma, zeer puur, met neutrale aroma's en een vleugje room en citroen. Het mondstuk is rond en zeer glad, waardoor een droge en kristallijne smaak wordt vermeden. Het middelzware gewicht opent een delicaat boeket van zoete pudding en sterke tonen, omgezet in een lang en romig mineraal.

 

Italiaanse vodka

Er zijn fascinerende verhalen die voortkomen uit intuïtie. Is het mogelijk om in Italië wodka te maken die alle kwaliteit, charme en uniekheid van een uitzonderlijk gebied bevat? Uit een nieuwe uitdaging van Roberto Cavalli en zijn zoon Tommaso komt de passie voor authentieke producten en in harmonie met de natuur naar voren, het beroemdste en meest waardevolle Italiaanse antwoord op de wereld van wodka.

Bijvoorbeeld, de kosmopolitische geest en vreugde van de vader gecombineerd met de attente aard en diep verbonden met de wortels van de zoon, in een precieze route om Italiaanse kwaliteit te ontdekken. Omdat alleen de beste grondstoffen nodig waren om te bereiken wat ze dachten. Daarom is Roberto Cavalli-wodka momenteel een meesterwerk van smaak. Verfijnd, elegant, toegewijd aan de meest veeleisende fijnproevers.

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Roberto Cavalli
Land Italië
Artikelnummer 20170349
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op