Carignan wijn

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Carignan wijn kopen

Carignan wijn kopen doet u voordelig en snel bij Budgetwijnen. De Carignan druif zorgt voor een wijn met een intens rode kleur, een hoog tanninegehalte, aroma’s van rood fruit, kruidigheid en zuren. De Carignan druif wordt dan ook veelvuldig gebruikt als blenddruif, zoals met Cinsault en Syrah druiven. Door dit met elkaar te mengen is het juist de Carignan druif die zorgt voor een wijn met een flinke ruggengraat.

Kenmerken Carignan wijn

Er zijn verschillende kenmerken van Carignan wijn. Deze uit Spanje afkomstige druif behoort tot ’s werelds meest geplante blauwe druivensoorten. Buiten Spanje wordt deze druif vooral gecultiveerd in het Languedoc-Roussillon gebied in Zuid-Frankrijk, aangezien hij het erg goed doet in de zon. Carignan is zelden op etiketten te vinden. De zeer oude stokken in de heuvels van de Languedoc kunnen de wijn met smaak voortbrengen. Echter wordt de Carignan druif ook verbouwd in Italië, Spanje en zelfs in Tunesië en Marokko.

Carignan wijn voordelig bestellen

Carignan wijn voordelig bestellen doet u eenvoudig bij Budgetwijnen. Wij hebben een prachtig assortiment van de beste Carignan wijnen. Juist staan wij voor kwaliteit en door onze nauwe contacten met onze leveranciers kunnen wij zeer scherp de beste wijnen inkopen. Bij Budgetwijnen hebben wij een uitgebreid assortiment van diverse Carignan wijnen zoals van Palombe, La Gloire de Guillaume, Heritage, Château Salauze, Caliterra Edicion Limitada, Vina Ventisquero en tevens de populaire Aix Rose’s die de Carignan druif blenden. Zoals u ziet zijn dit stuk voor stuk topmerken van de beste kwaliteitswijnen. Door de nauwe contacten met onze leveranciers en het volgen van de landelijke trends zijn wij in staat zeer scherp te kunnen inkopen. Uiteraard profiteert u hiervan mee. Daarnaast werken wij met staffelkortingen waarmee u bijvoorbeeld bij een afname van 12 flessen een voordeel krijgt en deze kunnen verder oplopen bij het afnemen van 18 flessen. Uiteraard is het dan van groot belang dat u een goede wijnopslag thuis heeft. Met zo min mogelijk zonlicht, een constante juiste temperatuur en met zo min mogelijk trillingen, oftewel op een rustige plek, zodat u de wijn het langst in goede conditie kunt bewaren.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken